Upfronts 2017: ABC Berendelések, kaszák, újoncok

Az ABC évek óta hatalmas problémában van. Alig öt éve volt neki egy Once Upon a Time, ami bőven 10 milliós nézettség felett produkált minden héten, ma ez már messze nincs 3 millió se. A Grace klinikán kívül alig tudnának felmutatni öt millió felett bármilyen szériát is - persze a Modern family még ott van, de inkább a dráma kategóriában gyengélkednek -, így ideje lesz már megfelelő újoncokat találni, hiszen néha már a CW is veri őket esténként.

A következő sorozatokat nem rendelte be a csatorna: American Crime, Conviction, Time After Time, The Catch, Notorious, Secret and Lies, The Real O'Neals, Imaginary Mary, Last Man Standing

Ezek a szériák kapta új évadot: Quantico, Agents of SHIELD, Once Upon a Time, Designated Survivor, Fresh off the Boat, How to Get Away With Murder, American Housewife, Speechless, Black-ish, The Middle, The Goldbergs, Scandal, Modern Family, Grey's Anatomy

A következőkben pedig az újoncokat mutatom be egy kicsit. Idén is sokszínű a választék, így mindenki találhat magának sorozatot.




Marvel's Inhumans

Szereplők: Anson Mount (Red Widow), Serinda Swan (Graceland), Iwan Rheon (Game of Thrones), Eme Ikwuakor,  Ellen Woglom (Outlaw), Isabelle Cornish, Mike Moh, Sonya Balmores, Ken Leung (Lost)
Premier: 2017. ősz
Történet: Black Bolt, az Inhuman-ek királyának és családjának története. A férfi egy szótlan ember, hiszen akár a suttogásával is képes városokat elpusztítani. Az eseményeket egy puccs indítja be, amelyet követően hajszál híján tudnak csak elmenekülni.
Esély nálam: 0%, Semmi esetre sem.


The Good Doctor

Szereplők: Szereplők: Freddie Highmore (Bates Motel), Hill Harper (CSI: NY, Covert Affairs, Limitless), Irene Keng, Beau Garrett (Criminal Minds: Suspect Behavior), Richard Schiff (The West Wing, Criminal Minds: Suspect Behavior), Antonia Thomas (Lovesick), Nicholas Gonzalez (Mental), Chuku Modu
Premier: 2017. ősz
Történet: Egy autista, Savant-szindrómás sebészről szóló történet, aki a csendes vidéki élet után egy városi elit kórház gyereksebészetére kerül. 
Esély nálam: 40%, Nem rossz, de valahogy nem fogott meg.


The Gospel of Kevin

Szereplők:Szereplők: Jason Ritter (Parenthood, Us & Them), India de Beaufort (Blood & Oil), Chloe East (Ice), Dustin Ybarra (Us & Them),  JoAnna Garcia Swisher (Astronaut Wives Club), J. August Richards (Angel, Conviction, Notorious)
Premier: 2017. ősz
Történet: A sztori egy önző emberről szól, akinek az élete örvényszerűen a teljes kétségbeesés felé tart. Ennek egyik fontos állomása, hogy hazaköltözik az özvegy ikerhúgához és annak lányához. 
Esély nálam: 50%, Nem látok rá sok esélyt, hogy belenézzek, de a sztori bejön.


Ten Days in The Valley

Szereplők: Kyra Sedgwick (The Closer), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Lost), Abigail Pniowsky, Francois Battiste, Malcolm-Jamal Warner (The Dead Zone), Kick Gurry, Erika Christensen (Parenthood), Felix Solis, Josh Randall (Courting Alex)
Premier: 2017. ősz
Történet: Egy egyedülálló anyáról szóló sztori, aki egy kemény válási procedúra közben jár, amikor felfordul az élete, ugyanis elrabolják kislányát. Az ügyet rejtély fedi, hiszen mindenki titkol valamit és senkiben sem lehet megbízni.
Esély nálam: 40%, Nem lenne rossz, de túl sok a hasonló sorozat.


The Crossing

Szereplők: Sandrine Holt (MacGyver), Natalie Martinez (Under The Dome), Kelley Missal, Steve Zahn (Mad Dogs), Jay Karnes (The Shield), Bailey Skodje, Rick Gomez (Cupid), Marcuis Harris, Tommy Bastow, Simone Kessel (Of Kings and Prophets), Rob Campbell, John D’Leo, Grant Harvey, Luc Roderique
Premier: 2018. midseason
Történet: Egy háború sújtotta ország menekültjeiről szól, akik egy amerikai halászvárosban kezdenek el megjelenni menedéket kérve. Csak egy bökkenő van: a menekültek amerikaiak és a háború még meg sem történt. Egy dolog biztosnak tűnik azonban: a városlakók és a menekültek élete is végleg megváltozik.
Esély nálam: 60%, Under the Dome-feeling és sajnos hosszú távon az se jött be.


Deception

Szereplők: Jack Cutmore-Scott (Cooper Barrett’s Guide To Surviving Life), Ilfenesh Hadera, Justin Chon, Vinnie Jones (Galavant), Lenora Crichlow (Back in The Game), Laila Robins, Amaury Nolasco (Prison Break)
Premier: 2018. midseason
Történet: Egy bűvészről szóló sorozat, akinek a karrierjének véget vet egy botrány és csak egy helyen tudja tovább kamatoztatni tudását - az FBI-nál. A szervezetnél ő lesz az első illuzionista tanácsadó, aki bűnügyekben segít a kormánynak. 
Esély nálam: 70%, Eddig ez a legesélyesebb.


For The People

Szereplők: Ben Rappaport (Outsourced), Anna Deavere Smith (Nurse Jackie), Rege-Jean Page (Roots), Hope Davis (Wayward Pines), Vondie Curtis Hall (Chicago Hope), Ben Shenkman (Canterbury’s Law), Susannah Flood, Wesam Keesh, Lyndon Smith (Reckless)
Premier: 2018. midseason
Történet: A sztori a New York déli körzetében lévő bíróságán játszódik és új jogászokról szól, akik a védelem és a vád képviselőinek dolgoznak.
Esély nálam: 30%, Már a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? sem jött be igazán, nem adok neki túl sok esélyt, főleg, hogy még az is műsoron van. Nem is tudom, hogyan gondolják, hogy a kettő egyszerre menni fog?


The Mayor

Szereplők: Brandon Micheal Hall (Search Party), David Spade (8 Simple Rules), Lea Michele (Glee, Scream Queens), Bernard Jones, Marcel Spears, Yvette Nicole Brown (Community)
Premier: 2017. ősz
Történet: Egy fiatal sufnirapperről szóló komédia, aki a saját albumát úgy reklámozza, hogy indul a polgármester-választáson, így csapva nagy felhajtást maga körül. Balszerencséjére azonban meg is nyeri a választásokat, így anyja és barátai segítségével próbál eleget tenni a munkájának.
Esély nálam: 60%, Mivel a csatorna nem jeleskedik a komédiák kategóriában, így talán belenézek, hátha most változott a helyzet.


Splitting up Together

Szereplők: Jenna Fischer (The Office), Oliver Hudson (Scream Queens), Diane Farr (Numb3rs), Olivia Keville, Sander Thomas, Bobby Lee (Animal Practice), Lindsay Price (Eastwick), Olivia Keville, Sander Thomas, Van Crosby
Premier: 2018. midseason
Történet: Egy párról szóló komédia, amit egy dán sorozat alapján készítettek el. Házasságukban éppen a válás segít.
Esély nálam: 20%, Nem valami eredeti.


Alex, Inc.

Szereplők: Zach Braff (Scrubs), Audyssie James, Hillary Anne Matthews, Tiya Sircar, Chris Sacca, Elisha Henig, Michael Imperioli (Mad Dogs)
Premier: 2018. midseason
Történet: Egy nős, harmincas rádiós műsorvezető apa azt a döntést hozza, hogy felmond és belevág egy saját vállalkozásba. Ezzel együtt egy számára ismeretelen új világba kerül.
Esély nálam: 0%, Biztos nem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...