Klippremier: Bogi - World of Violence

Szombaton kezdődik az idei Dal, így sorban jelennek meg a résztvevő dalok videói. Most Bogin volt a sor, aki már harmadik alkalommal próbál eljutni az Euróvizió színpadára. A World Of Violence kicsit sem hasonlít a We all-ra vagy az egyéb megszokott dalaira, hiszen ez egy igazán különleges klip lett. A dal-ról csak annyi negatívumot tudok írni, sajnálom, hogy nem magyar. Szeretném, ha megint az anyanyelvünkön énekelnénk a bécsi döntőben, mert csodás nyelv a magyar.
A kisfilm viszont szerintem nagyon szép lett. Örülök, hogy fekete-fehérben készül el, így még egyedibbnek mondhatja az idei dalát Bogi. Hihetetlen, hogy egy ilyen fiatal hölgy mi mindenre képes. Remélem, hogy idén is jó helyezést fog elérni a versenyen.

Értékelés: 10/8. Nem rossz, sem a dal sem a videó. Bár voltak ennél már jobb dalai is az énekesnőnek, szerintem méltó ellenfele lesz a többi alkotásnak A Dal versenyében.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...