Boldog Új Évet!

Sikerekben gazdag új évet kívánok minden kedves Revorina olvasónak és családjának! Az idei év az oldal történelmében nagyon sikeres volt, így pár statisztikát is megosztok veletek!

Legsikeresebb hónap: július, összesen 7.631 látogatóval.
A legtöbb olvasóm a google oldalról érkezett, a második pedig a facebook lett.
A legsikeresebb kritikám eddig: Visszatért a Pretty Little Liars
A legolvasottabb bejegyzésem: Az imdb legjobban értékelt sorozatai
A legtöbb látogató természetesen Magyarországról érkezik, de nagy sikerem van az Egyesült Államokban, Romániában, Oroszországban és a környező országokban. Tisztában vagyok vele, hogy onnan is a magyarok olvasnak, de nagyon szépen köszönöm nekik is!
2014-ben összesen 379 cikk került ki, ami már előrelépés a tavalyihoz képest, de próbálom növelni, minimum napi kettőre, meglátjuk, hogy sikerül.
2014-ben 15 darab filmes kritika került ki!

Még egyszer nagyon szépen köszönök nektek mindent és remélem, hogy a jövő év olyan lesz, amilyet elképzeltek! 
Szeretném megköszönni ezt az évet minden facebook lájkolónak, minden idelátogatónak, illetve mindazon embereknek, akik a folyamatos kommentjeikkel tartják bennem a lelket! Nagyon szeretlek titeket és hálás vagyok mindenért. Sosem voltam még ilyen kitartó egy dologban sem, de mindezt nektek köszönhetem, mert érdekel titeket az oldal, rengetegen felnéztek minden nap és persze a külön levelekért és chates bejegyzésekért is nagyon hálás vagyok. Remélem, hogy ebben az évben minden jobb lesz és persze fejlődök is, mert van még hova. Ha valakinek észrevétele van, segítséget szeretne adni vagy kapni, írjon nekem az oldal facebookjára egy üzenetet és nagyon meg fogom neki köszönni!


UI: A Revorina Awards 2014 eredménye este várható, ha minden rendben lesz és sikerül összesítenem!


B.Ú.É.K.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...