Visszatért a Pretty Little Liars

Miután berendeltek még kettő évadot a Pretty Little Liarsból, elkezdődött az 5. évad. Sokan mondták, hogy mennyire jó volt, mennyi választ kapunk/kaptunk. Az írók is közölték, hogy ez lesz a válaszok évada. Bár az első részből sok minden nem derült ki és nem is nyűgözött le, reméljük, hogy az évad további részeiben valóban kapunk megannyi választ. Esetleg -A személyére is fény derül.

A rész nem hozta a várt minőséget. Legalábbis számomra. Ígérgettek és ígérgettek megint, de újfent nem kaptunk egyértelmű válaszokat. Számomra az egész siralmas volt. Az, hogy behozták Shanát megint a semmiből, kiderül, hogy ő minden gonosz forrása. Ezzel csak az volt a baj, hogy minden indíték nélkül cselekedett, ráadásul most mindenki azt hiszi, hogy ő volt -A, csak mert gonoszkodott, pedig elvileg ugye Alit már a sorozat előtti időkben is zaklatta ez a bizonyos személy, de arra semmi utalás nem volt, hogy ők ketten már ennyi ideje ismerik egymást. Tehát megint megválaszoltak egy kérdést, ami helyett kaptunk egy másikat. Ember legyen a talpán, aki elhiszi, hogy valóban Shana volt -A és kiderülte után ilyen gyorsan meghaljon. Ugyan már, aki kezdő még a sorozatban, vagy csak ezt a részt látta, elhiheti, de aki már annyi mindent látott a Pretty Little Liarsból, az tudja, hogy itt semmi nem úgy van, ahogy látszik. Lásd Ezra, akiről szintén kiderült, hogy nem gonosz.

A részben Ariat csak bábként kezelték, végig Ezra mellett lebzselt, nem ment sehova és siránkozott, majd jött a nagy bumm, amikor az állítólagos -A-t megölte, vagyis rásegített, mert végülis szinte semmit nem tett és nem mondja nekem senki, hogy egy ekkora eséstől valaki csak így meghal, mert nem hiszem el. Emily aggódik Aliért, de ez megint képmutatás. A lány úgyis megint az összeset becsapja, ha nem most, majd később, ráadásul mindazok után, amit velük tett, képesek az életüket is kockára tenni egy ilyen barátnő miatt. Annyi dolog van ebben a sorozatban, mai mesébe ikkő, hogy az hihetetlen, de még ott sem bocsájtanak meg ilyen egyszerűen az embernek. Emily és Ali részeken belül együtt lesznek, ez tuti.
Spencer szintén egy báb volt, aki nem tudja, hogy védje Alit és mentse a bőrüket, vagy hagyja az egészet a fenében. Hannával tette a legtöbb szörnyű dolgot a lány, de még így is mellette van, ami megint csak hihetetlen, majd részekkel később meg kiakad, ha valóban haragudna mindazokért, amiket a lány tett ellene, akkor most is neheztelne rá.
Ezra meg sem szólalt, dísznek volt. A Ceces beékelt részeknek se füle, se farka, csak időhúzásnak tekintem. Melissa és Paige csapattagsága sem meglepő, bár továbbra sem világos, hogy Melissa miért is van a sorozatban. Annyira feleslegesnek tartom, mint egy zsák kenyeret.

A sok hiba ellenére, elment a rész, de szerintem a Halloweenis szinten van, kövezzetek meg, de nekem nagyon nem tetszett. Nézhető, de nem ez lesz a kedvencem. Enné ezerszer jobb részek is voltak már, amikben milliószor több választ kaptunk mindenkiről és mindenről. Az évadzárós remeklés után, ez csalódás volt.

Értékelés: 10/5. Továbbra is értelmetlennek tartom a részt, remélem az évad további részei nem lesznek dög unalmasak és végre izgalmak is lehetnének, mint például, derüljön ki, hogy ki is -A és vele lehet harcolni és lebuktatni. A széria egyre jobban halad lefele, majd jön egy irtó jó rész, ami miatt megint nem kaszálom. Remélem, hogy nem jut a TVD sorsára, bár 7 évad...nem hiszem, hogy mindegyiken a körmömet rágom az izgalomtól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...