Szavazás

Mivel végre az oldalhoz méltó kinézetet kaptatok, kíváncsi lennék a véleményekre! Szavazásra bocsájtom, hogy kinek mennyire jön be, aki esetleg egyesre értékeli, kérem, hogy indokolja meg komiban, nem fogok megharagudni! :)
Akinek tetszik, attól is szívesen várom, hogy miért jön be neki, illetve arra is kíváncsi lennék, hogy jobbnak vélitek-e az előző kinézeteknél?

A szavazást a modulok között jobb oldalon találjátok! :) Hallie mondta, hogy nem igen működik mostanság a blogos szavazás, azt hittem, nekem jó lesz, de nem lett. Hamarosan keresek egy helyet, ahol lehet készíteni online szavazást és majd beillesztem nektek! :)

2 megjegyzés:

  1. Szia :)
    tetszik a design csak az a baj hogy túl világos a háttér és a betű is és nagyon nehezen olvasható

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Okés, köszi az észrevételt, legközelebb erre is ügyelünk! :)

      Törlés

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...