Magyarországra érkezik a Hellcats

Eddig úgy volt, hogy az RTL folytatja a februárban egy részt leadott Tuti Gimi 7. évadát, de nemrég bejelentették, hogy most sem az kerül a képernyőkre, hanem elhozza a pár éve Amerikában bemutatott Hellcats című sorozatot. A széria mindössze 1 évadot élt meg, ezért is nem érteni, hogy miért is ezt választották a One Tree Hill helyett, hiszen a 9 évadból összesen 6-ot mutattak be itthon, de a sorozat már régen befejezték a tengerentúlon.



A Hellcats főszerepében az itthon is nagy sikernek örvendő Ashley Tisdale van és, ha a csatornának van egy kis esze, akkor megkapja Sharpay hangját, ha már idehaza azt szoktuk meg. További szereplők Aly Michalka, aki szintén ismerős lehet a haza tévénézőknek. Robbie Jones is szerepet kapott a szériában, aki annyira nem ismert még hazánkban. A Hellcats a Vadmacska címet kapta, ami illúzióromboló, de ez van, sosem ment az RTL-nek a névválasztás.
A sorozat egy pompom csapatról szól, akiknek az életét mutatja be a sorozat. Természetesen különféle szerelmi szálak is kialakulnak és érdekes szituációkban is láthatjuk a szereplőket. Én személy szerint szerettem a sorozatot, sajnáltam, hogy vége, de igaz, ami igaz, nem volt az a széria, amit részről, részre követtem. Nem volt varázsa, az első évadot is csak Ashleynek köszönhetik, aki sajnos nem volt elég arra, hogy több évadra is berendeljék.

A sorozat június 29-én indul 12:55-kor. Azt még nem tudni, hogy a Tuti gimi mikor folytatódik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...