A tíz legnagyobb fiúbanda

A Billboard összeszedte 1987 és 2012 közötti nagy fiúbandákat. Emlékszünk még az O-Zone egyslágeres együttesre vagy éppen a mai kor sztárjai a Jonas tesók közös dalaira? A Blue is nagy sikert aratott annak idején sőt, még az Eurovíziós dalfesztivállal is megpróbálkoztak, kis sikerrel. Persze azóta is akadnak fiú bandák, de főleg a tinik körében aratnak sikert, hiszen ők a vásárlók és a közönség nagy része is. Ott van például az utóbbi évek legsikeresebb brit előadói, a One Direction és még rengeteg sikeres banda! Most az elmúlt évek legnagyobbjait vesszük mikroszkóp alá.

10. New Edition - 1996-ban több slágerrel is jelentkeztek, amik elérték a Billboard lista csúcsát.
9. Hanson - 1997-ben az egyik számuk 22 hétig volt jelen a listákon, még Grammyre is jelölték őket.
8. Jonas Brothers - A fiúk 2007-ben törtek be az iparba, mikor a Hannah Montanában szerepeltek. Azóta többször újraegyesültek, de nem értek el akkora sikert, mint a Burnin' Up vagy az SOS.
7. 98 Degrees - Szintén 1997-ben volt egy nagysikerű daluk, ami a második helyre volt elég a listákon.
6. 112 - 1997-ben Grammyt nyert a banda, bár a közönségben nem hagyott maradandó nyomot.
5. All-4-One - A 90-es évek egyik legsikeresebb bandája volt.
4. 'N SYNC - Ki ne emlékeznek rájuk és a nagysikerű Justin Timberlakera. Akkoriban a tinik kedvencei voltak.
3. New Kids On The Block - 2008-ban a lemezük és egyik daluk is két hétig állt a listák élén.
2. Backstreet Boys - Szintén egy felejthetetlen formáció. A fiúk számos száma volt első a listákon, az egyik 10 hétig vezette azt.
1. Boyz II Men - Nem tudom, hogy miért ez lett az első, de biztos sikerük volt, hiszen 2000-ben a II nevű albumuk 2 hétig vezette a listákat.

Hát igen, nálam néhány csapat hiányzik, de a fő bandák jelen vannak. Mai napig szeretem hallgatni a JB dalait, de kedvelem az 'N SYNC-et és a Backstreet Boyst is. Nektek ki a kedvencetek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...