Beauty and The Beast - Finálé elő

Hamarosan érkezik a Beauty and The Beast 2. évadának utolsó része. Ez az éved döcögősen indult, azt sem hittük, hogy kap 2. évadot, majd nem lett sikeres, így elküldték szünetre és az évad maradék részeit csak nyáron mutatták/mutatják be. Amúgy az évad is olyan lett, mint a háttere, kicsit gyenge, néhol megkönnyebbült, izgalmas és érzelmes. Miután kiderült, hogy megkapta a 3. évadot, se nem csökkent, se nem nőtt a nézettsége, de tegyük hozzá, hogy vasárnaponként Kanadában már lemegy a rész, így az amerikai premiert, amihez lehet viszonyítani, nem nézik sokan. Az a 700 ezer ember szerintem olyan rajongó, aki a számokat akarja felvinni, de nem sikerül nekik.
Amúgy a sorozat érdekes, néhol izgalmas, az utóbbi részek pedig kifejezetten tetszetősre sikeredtek. Egy kis humor is jelen volt, végre volt sok VinCat jelenet, ráadásul végre volt egy főgonosz, akit amúgy is ismertünk. Gabe indítékai értelmetlenek, kicsit erőltetettek is, de azt hiszem az évad végén megszabadulunk tőle is.

Azt hiszem a sorozat, ha így folytatja a döcögős menetet, akkor még sok évadot megélhet, köszönhetően a kanadaiaknak, akik erősen támogatják a szériát, ráadásul az egyik fejesnek is nagy kedvence, ami megint sokat számít. Az utolsó részre még egy picit várni kell, de érdekesnek bizonyul, mind a leírás, mind a képek alapján.



"Catnek nehéz döntéssel kell szembenéznie. Azt keresi, hogyan lehetne megállítani Gabe-t és egy váratlan helyen, az egyik őse naplójában rá is lel. Cat attól fél, hogy az egyetlen mód Gabe megfékezésére, az Vincent megölése. Nina Lisandrello és Austin Basis is szerepel a részben.Stuart Gilliard rendezte az epizódot, Brad Kern és Roger Grant pedig megírta."






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...