Hol tartanak most a Bűbájos boszorkák sztárjai?

A Bűbájos boszorkák még az előző évezredben indult el, majd 2006-ben ért véget. A sorozatot először csak pár részre rendelték be, majd akkora sikere lett, hogy jött a 22 részes évad berendelése és egészen a 8. évad végéig nem volt megállás, majd, ahogy azt illik, a csúcson hagyták abba és egy nagyon kellemes és valóban az egyik legjobb sorozathoz méltó lezárást kapta. Szerintem kevesetek van, aki nem látott egy részt sem. Nekem az első részem a 2. évad premierje volt, abba is csak belekukkantottam, mert pici voltam és anyu nem engedte nézni, persze később már nem akadályozta meg, így szerintem ez az a sorozat, amit a legtöbbször néztem végig, vannak részek, amiket vagy hússzor láttam. A kedvenc évadom a 4. és az 5. talán, de nem hiszem, hogy tudnék választani, mert a 3. évadot is imádtam, ahogy az összes többit. Bár már kívülről tudok mindent róla, lesz még év, amikor újra nézem a három boszi történetét. Azóta több sorozat is megpróbálkozott ezzel a témával, de egyik sem járt sikerrel, lehet, hogy a színészek vitték fel a sorozat minőségét? Nem tudni, de mivel még ma is aktív tagjai a színészi világnak, így lehet benne valami.





Piper Halliwell a sorozat kezdetekor már rögtön egy warlockkal volt együtt, így ez a későbbiekre is kihatott, ami a szerelmet illeti, de nem kellett neki sok, hogy végre rátaláljon az igazira. Piper élete a sorozatban főleg a családról szólt és a főzésről, persze a boszorkányság mellett. Álma volt, hogy saját vendéglőt nyithasson, ami később sikerült neki, majd nagy nehézségek árán végre hozzá mehetett Leohoz és 3 gyermekük is lett. A színésznő előtte nem nagyon kapott főszerepeket, de voltak kisebb sorozatban feltűnései, ám a széria befejezése óta számos produkcióban tűnt fel, de csak módjával, ugyanis a sorozatbeli karaktere mellett neki is a legfontosabb a család, így olyan szerepeket vállal el, amit elbír a család mellett is. Azóta két filmje jelent meg, de egyiknek sem volt nagy sikere, ám 2010-ben elvállalta Ella Montgomery szerepét a Pretty Little Liarsban, amiben azóta is szerepel. Szerencséjére nem minden részben tűnik fel, így a magánéletére is jut ideje, mégsem tűnik el a képernyőről. A négy lány közül ő vitte a legtöbbre.



Phoebe Halliwell élete a kavarásról szólt a sorozat kezdetekor, majd megismerte Colet és onnan nem volt megállás a bonyodalmak számára. Sok kellemes és szép közös pillanatuk volt, végül az 5. évadban búcsút vettünk tőle. Mivel a lány utána is csalódott a férfiakban, így nem akart senkivel lenni. Küldtek neki egy kupidót, akivel végül össze is jött, így lett boldog vége az ő életének a sorozatban. Alyssa több mellékszerepet kapott különböző alkotásokban, de csak 2012-ben lett nagyobb szerepe, ugyanis megkapta a Mistresses amerikai változatában Savannah szerepét, amiben azóta is szerepel. Bár a színésznő sokat volt a tévék képernyőjén, mégsem kapott ezidáig komolyabb szerepet, így a Mistressesben marad, reméljük sok ideig.



Paige a 4. évadban jelent meg a sorozatban, miután Prue meghalt. A színésznő azonnal belopta magát a nézők szívébe. Főállású boszi lett, hogy a testvérei mással is foglalatoskodhassanak. Paige csak az utolsó évadban találta meg élete párját, de ezt nem is bánta, hiszen nagyon szerették egymást. A színésznő a sorozat vége után nagy változásokon ment át. Az amúgy gyönyörű színésznő nem volt elégedett testével és arcával, így rengeteg botoxon esett át, amitől az arca eltorzulttá vált. Nagyon sajnáltam, hogy idáig jutott, mert tehetséges, aranyos és szép volt, sajnos mostanában nem nagyon van jelen a tévékben, de azért elvállalta az Once Upon a Time egyik szerepét. Előtte a Kés alatt részeiben is feltűnt, illetve számos filmje jelent meg, de egyik sem volt emlékezetes.



Minden rajongó tudja, hogy Prue végül miért halt meg. A karaktert kedveltem, bár néha idegesítő volt. A színésznőt is imádom, de nagyon rossz természete van. Prue egy aukciós házban dolgozott, szerelme is volt, de ő az első évadban életét vesztette, ami miatt a lány össze tört. Végül a 3. évad végén elbúcsúztunk tőle, elvileg meghalt, gyakorlatilag a kollégái nem viselték el, ahogy viselkedik. Már a Beverly Hillsből is ezért kellett távozni, sajnos innen is elbocsájtották, de így is emlékezetes maradt a szerepe. Azóta feltűnt az előbb említett sorozat mai változatában a 90210-ben, illetve több kisebb filmes szerepe is akadt. Az utóbbi években elég visszahúzódó volt, de a 2014-es évben 5 filmje is megjelenik, így kíváncsi leszek, hogy valóban vissza tud e térni.



Leo Wyatt volt az egyetlen férfi, aki végig jelen volt a széria során. Piper férje lett és két gyermekük is született, bár az együtt létük döcögősen indult, egy példapárrá váltak a szememben. Bár nem volt felhőtlen a kapcsolatuk, de melyik az? Nagyon sok kellemes pillanatot éltem meg vele kapcsolatban, mert sok bohócságot csinált. Nagyon szerettem a karaktert, akiért még ma is oda vagyok. A színész bár nem ebben a sorozatban jelen meg először, hiszen első nagyobb szerepe a Visszatérés a kék lagúnában volt, mégis itt vált híressé. Felsorolhatatlan mennyiségű filmben jelent meg a széria vége óta, bár egyik sem kapott nagyobb felhajtást, ő így érzi jól magát, akit érdekel a munkássága, az állítása szerint a kis költségvetésű filmekben is megnézi, aki meg nem szereti, annak meg nem kell néznie feleslegesen.



Cole Turner és Phoebe kapcsolata csodálatra méltó volt és meglepően sokáig bírták egymás mellett annak ellenére, hogy a férfi démon volt. A lány családja nem fogadta el az elején a férfit, végül annyi mindent tett értük, hogy befogadták, viszont így is a három lány vetett véget az életének. Julian legnagyobb szerepe azóta a Kés/alatt című sorozatban volt, ahol 100 részen keresztül jelent meg. Majndem minden évre volt azóta filmje vagy sorozata, így van ez idén is, bár nem tudni, hogy a film milyen sikeres lesz, a színész így is hollywoodban van és ismerik, neki ennyi elég is.



Bár Kaley csak a 8. évadban kapott szerepet, ha nem nézzük a lányokat, akkor ő vitte a legtöbbre, hiszen már 7 évada formálja meg Penny szerepét Amerika jelenleg legsikeresebb szitkomjában. Az Agymenőkben a világ minden tájáról megismerték. A sorozatban a lányoknak segített, illetve, a tesóját szerezte vissza, akit végül kénytelen volt megölni. Hatalmas mennyiségű sorozatban és filmben szerepelt azóta és közben is, de még mindig csak 28 éves, így még sokat láthatjuk a képernyőkön és fogjuk is még legalább 3 évig, ugyanis a The Big Bang Theoryt berendelték plusz 3 évadra.

A színészek közül tehát senki nem tűnt el. Voltak még nagyobb mellékszereplők is, de ők azóta már nem nagyon jelennek meg a tévék képernyőjén. Sok, akkor még ismeretlen sztár tűnt fel a sorozatban, mint Bethany Joy Lenz (Tuti gimi, Hayley James Scott), Ashley Tisdale (High School Musical/Sharpay Evans) és még lehetne sorolni a szereplőket. A sorozat tehát nagy hatással volt mind a színészek életére, mind a miénkre, hiszen kevés ember nem halott még a Hármak erejéről, ami még ma is bennük él!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...