Sztárok és dublőreik

Az InStyle oldalán láttam egy cikket és ezen felbuzdulva én is kerestem nektek sztárokról és az ő dublőreikről képeket. Némelyik félelmetesen hasonlít a sztárokra, de van, amelyikről csak közelről tűnik fel, hogy ő bizony nem Emma Watson vagy Brad Pitt.


A Xena sztárja, Lucy Lawless és a dublőre. Fogadok, hogy az "ikre" többet szerepelt a sorozatban, hiszen az, szinte csak harci jelenetekből állt.




A legnagyobb meglepetés Jennifer Lopez dublőre, aki nem csak, hogy hasonlít az énekesnőre, férfi. Igen, JLo dublőre egy férfi. Érdekes választás, de ha neki megfelel?


Bruce Willis dublőre kicsit testesebb, mint a színész, mégis megállja a helyét a színész veszélyesebb jeleneteiben. Valószínűleg ő is sokat munkálkodik a filmekben, hiszen a színész nem romantikus drámákban szerepel.


Az Alkonyat sztárjának a filmsorozat munkálataiban volt szüksége dublőrre, ugyanis volt több ugrálós és veszélyesebb jelenete is. Csak nekem tűnt fel, hogy a másolat hasonlít Edward apjára, Peter Facanellire?


Johnny Depp, mikor kalózt játszott, több veszélyes jelenetben is rész kellett volna, hogy vegyen, de ő ezt nem tette meg, így sikerült rátalálnia másik önmagára. Még hasonlítanak is egy picit. Nem?


Taylor Lautnernek volt már több filmje is, amiben dublőrre volt szüksége, de először az Alkonyat forgatása során alkalmazta a férfit. Bár arcra nem hasonlítanak, ő is simán helyettesítheti a színészt, ugyanis nem rossz képű.


Brad Pitt dublőre ezen a képen olyan, mintha be lenne szívva, de ez nem így van. A férfi már több éve a színésznek dolgozik, hiszen Brad már több akciófilmben is részt vett, ahol nem vállalta a jelenetek egy részét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...