Hart Of Dixie - Véget ért a 3. évad

A Hart of Dixie a gyengesége ellenére mégis az egyik legjobb sorozat. Kellemes hangulata van, ráadásul unalmasnak sem mondható. A kisvárosi életet bemutató szériák általában sikeresek és több évadot is megélhetnek. A Hart of Dixie már régóta örvend kevesebb nézettségnek, mégis úgy döntöttek a készítők, hogy kap 4. évadot, de csak midseasonban, kiderül, hogy ott mire képes, ha többre, akkor maradhat, ha nem, nagy valószínűséggel elköszönhetünk a Rachel Bilson sorozattól. Érdekesség, hogy Rachel előző nagy sikerű sorozata a Narancsvidék is 3 és fél évadot élt meg. Ez egy jel lehet a színésznő számára?

Az évad elég döcögősen indult el, majd végre Joelt is megszerettem, aztán tessék, kiírták a szériából. Ennyit erről, gondoltam akkor, de végül is, nélküle is ment tovább a sorozat, az évad végére pedig újra belejöttek a készítők, legalábbis, amennyire lehet. Dr. Hart összejött a nyáron Joellel, az íróval, akit magával hozott a városba. A férfinek nem tartott sokáig, hogy beilleszkedjen, ráadásul nagyon jó kapcsolatot ápolt a végén Wade-el.


A három lány jóban lett egymással, vagyis amennyire ez Zoe és Lemon között lehetséges, de viszonylag jó kapcsolatot ápolnak, főleg az első évadhoz képest. Lemon továbbra sem találta meg az igazit. Keresi, de szerintem vagy az egyiket, vagy a másikat szereti, hiába ment el az utolsó részben egy hajóútra ismerkedni.
A lényeg, hogy végre nem Lemon és Zoe vitája körül forog az egész, mert kezdett kissé unalmassá válni a dolog.

Az egész évadban az volt a legjobb, mikor Barry Watson belépett a szériába. Nem tudom, hogy a szakítás után AnnaBethel van e rá még esély, hogy viszont lássuk, de én felettébb örülnék neki. Másrészről örülök, hogy több karaktert is behoztak az évad során, bár sajnos mindegyik távozott, mégis kicsit feldobták a sorozatot.

Nem igazán tudom értékelni a sorozatot, mert, ha a minőséget nézzük, akkor borzalmas, viszont olyannyira kellemes egy sorozat, hogy nekem muszáj hétről-hétre néznem, ugyanis egy tökéletes 40 perces kikapcsolódás számomra. Remélem, hogy az évad végi Zoe és Wade szál nem marad annyiban, mert imádom őket együtt. Bár azt sem szeretném, ha a következő évadban csak velük foglalkoznánk, mert akkor megint ugyanott vagyunk, ahol a 2. évadban. Apropó, Rachel Bilson állítólag terhes, ráadásul a sorozat 4. évadát midseasonra tervezik, így elvileg 10 részes lesz a 4. évad. Nem tudom, hogy mi igaz ebből, de kár, hogy majdnem egy évet kell várnunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...