Demi Lovato - Really Don't Care

Továbbra is a kedvenc dalom, amit eddig Demi megjelentetett, de sajnos a videó nem lett a legjobb. A Really Don't Care szerintem nagyon illik az énekesnőhöz és, aki ismeri őt, de nem tud angolul, annak is tiszta, hogy miről is énekel.
A kisfilm érdekes lett, ugyanis szerepet kapott benne Perez Hilton, Kat Graham, Cher Lloyd és persze Demi is. Érdekes emberek vettek részt a forgatáson, ami nem csoda, hiszen azt hiszem átadja a dal üzenetét. Én azt is megértem, hogy Dél-Amerikát imádja, hiszen már már készített ott a rajongókkal videót, de megint szinte csak ők kapták a szerepet, ami kicsit fáj, de nem várhatjuk el tőle, hogy itt forgasson, nemde?

Értékelés: 10/6. Nálam a videó nem sokat ér sajnos, azon kívül, hogy átadta, amit kell, nem lett olyan, mint a többi, ennél sokkal jobbakat is készített már, viszont a dal továbbra is ütős maradt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...