The Big Bang Theory vs. Two and a Half Men

Eljött az idő az első kiszavazásra. A 20 sorozat között nem hagyhattam ki a szitkomokat sem, így a jelenlegi két legnagyobb mérkőzik meg a kegyeitekért!


A The Big Bang Theory 2007-ben indult útjára. A készítők álmodni sem mertek ekkora sikerről, amit a széria elért ennyi idő alatt. Jelenleg a 8. évad van készülőben, továbbra is Kaley, Jim és Johnny főszereplésével. A sorozatnak már a 10. évada is be van rendelve, így még egy jó darabig élvezhetjük a tudósok életét.

A Two and a Half Men 2003-ban indult el, azóta is töretlenül ível felfelé. Az Ashton Kutcher főszereplésével készült szitkomból már 11 évad készült el és most forgatják a 12-et. A sorozat már Emmy-díjat is nyert, ráadásul idehaza is nagy sikernek örvend.

A szavazást a jobb oldalon találjátok! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...