Hol tartanak ma a Hetedik mennyország sztárjai?

A Hetedik mennyország című sorozat színészei nem csak akkor voltak híresek, hanem még ma is van, amelyikük sokkal többre vitte, mint azt akkor hittük volna. A széria 1996-ban indult el és 11 évadot élt meg, bár az utolsó évadban csak kevés főszereplő tért vissza, ráadásul az Anniet alakító színásznő meglepően magas gázsi kért érte. Mivel itt már alig volt régi szereplő, így a sikere sem volt akkora, 22 rész után végleg lehúzták a rolót a 7th Heaven készítői.

Lehet, hogy furcsa vele kezdeni, de azt hiszem, hogy Pajkos volt az, aki valóban minden részben benne volt. Gondoltátok volna, hogy 1995-ben született a kutyus és egészen a sorozat végéig, ráadásul még utána is élte boldog életét? Valódi neve Happy és 2010. októberében halt meg. 15 éves volt.

Stephen Collins alakította a lelkész családapát. A színész a sorozat után tovább kapta a szerepeit és még ma is aktív színésznek számít. Stephen amúgy 67 éves. 2007 óta szerepelt már a most is futó The Fosters című sorozatban és a Revolution egyik főszereplője is volt, ahol 22 részig játszotta egy orvos szerepét.

Catherine Hicks a sorozat óta számos filmben tűnt fel, ráadásul azóta együtt játszott Beverly Mitchellel is, akivel a szériában már eltöltött 11 évadot. Jelenlegi utolsó filmje a The Dog Who Save Easter, amit idén mutattak be a már említett Beverleyvel karöltve. A színésznő jelenleg 63. évét tapossa, de remekül tartja magát.

Bevrley Mitchellel zárul azon szereplők köre, akik mindegyik részben feltűntek, innentől már csak kevesebb részben láthattuk a többi fiatalt. Bev azon színészek közé tartozik a sorozatban, akik a csendes színészi életet választották. Bár szerepelt kisebb filmekben, illetve a The Secret Life Of The American Teenagersben is szerepelt 26 részt, mégis visszahúzódóbb élete van a többieknél. Érdekesség, hogy a szériában fiatalabb szereplőt alakít, mint Jessica Biel, az életben idősebb nála.

Mackenzie Rosman "csak" 237 részben volt jelen a Hetedik Mennyországban. Ő volt a nagyszájú és pletykás Ruthie, de csodával határos módon egy dögös fiatal felnőtté vált az évek során. Kenzie inkább a horror műfajt kedveli. Több filmben is feltűnt ezek közül, mint a Beneath és a Szellemcápa. Ő is szerepelt a The Secret Life Of American Teenagersben.

David Gallagher már "csak" 197 epizódban kapott szerepet, ő már egyáltalán nem is tűnt fel a 11. évadban. A színész azóta számos sorozatban és filmben jelent meg, ráadásul a hatalmas sikernek örvendő The Vampire Diariesben is feltűnt, de sajnos Klaus kinyírta. Szerepelt még az Odaátban és a Helyszínelőkben is.

Barry Watson betegsége miatt szerepelt olyan keveset a szériában. A színész szerencsére azóta már felépült és számos sorozatban kapott szerepet. Legutóbb a Hart of dixieben jelent meg, ahol egy szerelmes férfit alakított. Ezen kívül a Gossip Girl utolsó évadában is tiszteletét tette, ahol Serena barátját alakította.

Jesica Biel már a sorozat közben kilépett, de több epizódra is visszatért. Ő volt az, aki mindig rosszat tett, de végül ő is boldog lett férjével. Az életben is van már neki egy, ugyanis nem rég vette el Justin Timberlake. Kétségkívül ő vitte a legtöbbre a sorozat szereplői közül. Több horrorban és szerelmes filmben volt jelen, ráadásul a Szilveszter éjjel és a Valentin nap egyik szereplője is volt.

George Stults csak később csatlakozott a stábhoz, de még a 11. évadban is jelen volt, mint Lucy férje. A színész nem kapott nagyobb szerepet azóta sem, de jelen volt a Szeleburdi szuperhősük és a Csont nélkül című sorozatban.

Tyler Hoechlin az, aki még azóta is aktív színész, ugyanis a sorozat Martinja, akinek még gyermeke is született benne, ma már a Teen Wolf egyik főszereplője. Ezen kívül az Elhajlási engedély című filmben is jelen volt és a Castle című sorozatban is kapott egy kis szerepet.

Ezen kívül számos színész volt jelen több epizódra is, akik azóta is sikeresek vagy azok voltak. Ilyen Ashlee Simpson, Haylie Duff, Geoff Stults és Thomas Dekker. Ashlee azóta énekesi karrierjét lendíti előre, Haylie testvére segítségével próbált felemelkedni, Geoff az Enlisted főszereplője volt, míg Thomas a The Secret Circle szintén egyik főszereplője.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...