Nyári pilotkritika-sorozat #2

Megjöttem egy újabb pilotkritikával. Nagyon bejön nekem ez a dolog, fantasztikusabbnál fantasztikusabb sorozatokra lelek így rá, ráadásul annyi ihletet kapok tőlük mindenhez, hogy nem tudok majd mit kezdeni vele. A Believe egy más műfaj, mind a z előző sorozat, ezért is volt érdekes ezt is meglesni, de azt hiszem, ez megint egy olyan széria, amit végig fogok nézni, bár sajnos csak 12 része van, ugyanis a közönségnek nem jött be ez a furcsa történet.


A történet egy kislányról szól, akinek különleges képességei vannak, azt nem tudni, hogy mik, ugyanis nem tudja irányítani őket. A lánynak millió és egy nevelőszülője volt, de az utóbbiak 2 hét után meghaltak, ugyanis van egy csapat, aki a kislányra vadászik, bár arra nem jöttem rá, hogy miért, de valószínű, hogy valamit az erejével akarnak kezdeni, lehet, hogy kísérletezni. A vigyázói egy férfira bízzák rá, akit a börtönből szöktetnek meg, később kiderül, hogy ki is ő, de nem lövöm le a poént. A pasas elég fura alak, ráadásul nem is szereti a gyereket, de a kislány máshogy hat rá és bár furcsán bánik vele, belemegy az egyességbe, hogy megvédje őt.

Az első rész nekem kifejezetten tetszett, aminek az volt az oka, hogy a történet mellett a karakterek jelleme is nagyon erős volt, amikhez nagyon erős színészeket válogattak össze. A kislány nem az a tipikus gyerekszínész, szerintem nem nagyon találtak volna jobbat nála. A pasiról nem is beszélek. Bár az elején kicsit unszimpatikus volt, de ha következő részekre gondolok, sokat meg fogunk tudni róla és a jelleméről is. Jamie Chung is szerepet kapott a szériában, ami szerintem segített neki, de sajnos annyira nem tudta vonzani a nézőket, hogy meg is maradjon a széria, ugyanis 12 rész után, mivel midseason volt, így az első évad után kaszáltak a sorozatot, de szerintem ez megint egy szomorú kasza lesz, mint anno a The Secret Circle, azért meg fogom nézni az egész első évadot.

A szériának kicsit érdekes jellege van, nem tudom mihez hasonlítani, ami nem is baj, hiszen végre egy új ötlettel rukkolt elő a csatorna, de ez sem volt elég ráadásul vagy 3 készítője volt 12 rész alatt, ami megint csak nem tett jót egy kezdő sorozatnak.

Értékelés: 10/9. Nem csak a történet miatt ajánlom a szériát, hanem a remek színészek miatt. Megint van egy központi rossz fiú, akiből a végére fogadok, hogy jó ember lesz, de majd kiderül. Ha végeztem a 12 résszel, akkor arról is kaptok kritikát, mert azt hiszem, lesz miről írnom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...