Under The Dome vs. The 100

A két sorozat illik egymáshoz, ráadásul mindegyik túl van az első évadán. Itt tényleg nem tudom, hogy melyiket hozzátok ki győztesnek, ezért is leszek kíváncsi.


Az Under The Dome tavaly nyáron debütált és idén nyáron érkezik a második évad is. A széria szereplői nem nagy számok szerintem viszont itt a történet az, ami dob rajta nem is kicsit. Kíváncsi leszek, hogy miként folytatják, ami hamarosan kiderül.

A The 100 éppen csak véget ért, hamarosan jön a 2. évad, azaz ősszel. Itt sem a színészek viszik a sorozatot magukkal, hanem a történet. Az első évad utolsó percei pedig igen érdekesre sikeredtek, nem mindent értettem, de azt hiszem akkor is várnám, ha máshogy lenne.

Szavazni jobb oldalt lehet! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...