Jessie J ft. Ariana Grande & Nicki Minaj - Bang Bang

Egyik lány sem a szívem csücske. Szerintem Arianán kívül egyiknek sincs hangja, de sajnos ezt még ő sem használja ki. Nicki Minaj szinte irritál, nem csak a kinézete, hanem a hangja is. Jessie J még úgy, ahogy elmegy, de igazából őt sem hallgatom. Ariana pedig amilyen kis szende lány volt régen, annyira lett vad az elmúlt egy évben. Oké, ő is felnő meg minden, de annyi tini rajongója van, akiknek nem ilyen példát kéne mutatnia. 
Amúgy a dal nem tetszik. Sem a refrén, vagy az annak nevezett rész, sem semelyik része, ami ehhez tartozik. Egyszer bőven elég volt meghallgatni. Azt hiszem maradok csak Arianánál és a Problem dalánál, mert eddig több tőle sem tetszett.

Értékelés: 10/3. Csak tessék, hallgassátok, mert tudom, hogy sokan az effajta zenét hallgatjátok, de én ebből most kimaradok. Remélem lesz hozzá klip is, hogy még jobban eltántorítson, hogy bármelyikőjüket is hallgassam.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...