Teen Wolf vs. The Originals

A két sorozatban az a közös, hogy vannak benne farkasok és nagyjából itt ki is fújt a dolog, de annyira egyben van mind a kettő, hogy nem is lett volna szívem egyik másikkal sem összerakni, mert két igen erős sorozatról van szó.


A Teen Wolf bár csak az MTV-n megy, mégis nagy rajongótáborral rendelkezik. Sosem gondoltam volna az első évadnál, hogy ekkora széria lehet belőle a szememben. Annyit fejlődött az évek során, hogy nem tudom dicsérni. A széria jelenleg is fut, most adják a 4. évadot, ami újra "csak" 13 részes lesz.

A The Originals tavaly indult el, a TVD-nek a spin-offja. Először nagyobb sikert ért el, mint az anyasorozat jelenleg, de mára már egy szinten vannak, viszont minőségre és érdekességre előrébb van a sorozat. Én főleg a színészek miatt követem figyelemmel. Ott van Daniel, Claire és Phoebe és még sok remek színész, akiket nagyon jól összeválogattak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...