DÖNTŐ - PLL VS TW

Hatalmas meglepetésre nem olyanok kerültek a döntőbe, akikre én számítottam, hiszen a legtöbbet olvasott kritikák sem ezek. Ezért is volt érdekes ez az egész, mert megleptetek és tudom, hogy melyekre vagytok kíváncsiak. A legnagyobb meglepetés azonban, hogy az Elődöntő 2.0-ban a Teen Wolf megverte a The Vampire Diariest, bár nem sokkal, ráadásul végig vezette a versenyt. Ebből látszik, hogy a sorozat minősége gyengül? Nem tudom, csak azt, hogy a Revorina olvasói a Pretty Little Liarst és a Teen Wolfot juttatták be a döntőbe és közülük kerül ki az oldal hivatalos sorozata is. Egy kis infót is kaptok a szériákról.


A Pretty Little Liars 2010-ben indult útnak. Akkor és még ma is az ABC Family legsikeresebb sorozata. A Csinos kis hazugok történetét már idehaza is megnézhetjük nagyobb késéssel, de, ha minden igaz, akkor folyamatban leadják mind a 4. évadot, így már nem is leszünk annyira lemaradva. A színészek sokat hozzátettek a sorozat népszerűségéhez, azóta már önálló karrierjükre is koncentrálnak. Vannak, akik a zenei karrierjüket építik és olyanok is, akik inkább a filmes világ felé kacsintgatnak. Annyi biztos, hogy a sorozat még minimum 2 és fél évig lesz velünk, ugyanis a csatorna nemrég nemcsak a 6., hanem a 7. évadot is berendelte.

A Teen Wolf 2011-ben indult útnak az amerikai MTV csatornán. A sorozat sok szériával ellentétben fejlődött az évek során, ami a népszerűségén is meglátszik. Sajnos voltak főszereplők, akik távoztak, de jöttek be újak is, mint a mostani, 4. évadba is. A sorozat eredetileg csak nyáron futott, de a készítők a 3. évadot 24 részesre vették, ami a rajongóknak tetszett, de a készítőknek nem, így idén is "csak" 12 részt kapunk. A sorozat szereplői közül olyan szériákba mentek el, mint a The Originals, de jöttek is már elkaszált sorozatokból, mind a The Secret Circle.

Szavazni a jobb oldalon lehet 13-án 21:30-ig!

3 megjegyzés:

  1. Boccs de én eddig azt hittem hogy a TeenWolf 4.évada 12.részes itt meg azt olvastam hogy 13,akkor most 12 vagy 13 részes?

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Szia:)
    A TW megint csak 12 részes lesz :/

    VálaszTörlés

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...