Lucy Hale - Lie a Little Better

Végre elérkezett a nap, amikor a csinos kis hazug Lucy Hale előrukkolt új videójával. A utolsó kisfilmjét januárban tette közzé, így épp ideje volt egy új alkotásnak. A videót nagy promóció előzte meg, aminek köszönhetően már rengetegen tekintették meg a klipet Lucy hivatalos Vevo-csatornáján.
A dalt már eddig is imádtam, bár nem ez volt a kedvencem, örültem neki, hogy ebből készül az új kislemez. A videó egy nagyon egyszerű stúdiós kisfilm lett, amit Lucy szülővárosában forgattak le. Szerintem egyszerű, de mégis nagyszerű lett. Még az énekesnő öltözőjébe is betekintést nyerhetünk. Azt hiszem, merem azt mondani, hogy jobb lett, mint a You sound good to me kreáció, de ezt döntse el mindenki saját maga.

Értékelés: 10/8. Nekem nagyon bejön a videó, de főleg Lucy csodás szeme. A dal kellemes country zene, így nem csalódtunk most sem a kis Aria-ban.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...