Nyári pilotkritika-sorozat #5

Igaz, hogy a Young and Hungry nem egy régóta futó sorozat, de bevettem ebbe a kis listába. Az Emily Osmenttel készített sorozatban szerepelt már Ashley Tisdale is, aki a háttérmunkákban segédkezik, mint producer. Ezek miatt van az az egy millió néző és nem azért, mert jó lenne a sorozat, bár azt el kell ismerni, hogy van pár jó vicc benne, de nem hisze, hogy hosszú életű széria lenne.


Emily alakítja Gabit, aki egy híres ember séfje szeretne lenni, de annak az inasa nem őt szeretné szakácsnak. Erről szól az első rész, de, hogy még nagyobb hülyeség kerekedjen az egészből, a főnök szereti a barátnőjét, aki csak a pasi pénzére pályázik. A pasi összekeveredik Gabival is a rész alatt, ami csak 20 perces, de még az is sok volt belőle. Az egészet nálam Emilynek köszönheti, amúgy bele sem néztem volna.

A felirat jóval később lett kész és még azóta sem készült el több, de nem is biztos, hogy akkora baj. Azért hozzátenném, hogy nem is igen szeretem a szitkomokat, így nem is néztem olyan szemmel, mint aki szeretné őket. A széria amúgy mindennek ellenére nem rossz, megnevettet, végül is ez a lényege, csak a felesleges szálak és kavarások nem illenek bele, bár egy szitkomban semmi nem lehet sok, max. nevet rajta egyet az ember, de szerencsére ez a dolga a szériáknak, megnevettetni.

Ashley Tisdale a producere ennek a "fantasztikus" szériának. Emilyt nem tudom, hogyan keveredett bele, a többi szereplő sem az igazi, kivéve az inast, aki meleg és vannak érdekes megszólalásai. Azt hiszem egy évad után le fogja húzni a rolót a sorozat, de majd meglátjuk.

Értékelés: 10/5. Mivel nem tudom eldönteni, hogy ez most akkor rossz vagy jó, ezért közepeset adok. Azoknak ajánlanám kizárólag, akik szeretik a szitkomokat, akik nem, azoknak nem is érdemes megpróbálni, még Emily miatt sem, annyira nem jó, hogy szenvedjetek vele 20 percet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...