Once Upon a Time vs. The Vampire Diaries

Megint egy érdekes csapat lett összeválogatva. Az Once Upon a Time és a The Vampire Diaries sokban hasonlít, de nagyon sokban különbözik is. Egy nagy közös pontjuk van, hogy a kezdetekkor kiemelkedően nagy nézettségük volt saját csatornájukon.


Az Once Upon a Time nemrég fejezte be a 3. évadát egy két részes évadzáróval. A sorozat színészei és a történet is előre viszi az egészet, de sajnos így is nagyot esett a kezdetekhez viszonyítva a nézettség. Azt hiszem a széria sikere egy-egy kulcsszereplőn múlik, illetve a millió és egy szerelmi szálon, amit nagyon jó megírtak a készítők.

A The Vampire Diaries, nem tagadom a kedvenc sorozatom, annak ellenére, hogy évek óta messze nem hozza azt a minőséget, mint az elején, de az ember már csak megszokásból is nézi. A sorozatot ma már csak a színészek miatt, pontosabban Ian miatt nézik az emberek, akinek a karakterét az idei évad utolsó perceiben megöltek, ami persze nem azt jelenti, hogy nem tér vissza.

Szavazni jobb oldalt lehet! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...