State of Affairs - A Pilot

Katherine Heigl-t, mint filmszínésznő ismertem meg, később pedig belekezdtem a Grace Klinikába, ahol sikeresen meg is kedveltem. Tavaly pedig visszatért a sorozatok világába, hiszen főszerepet kapott a State of Affairs (magyarul Az elnök árnyékában) című amerikai szériában. Már régóta tervezem, hogy bedarálom az első részt, majd jött a hír, hogy nem sokkal a világpremier után már szinkronosan is megtekinthető lesz, így megvártam és csalódnom sem kellett. Nem tudom, hogy a kritikusok mit szólnak Katherine-hez és az új alkotáshoz, de nekem nagyon bejött ez a fajta felvezetés.


A sorozat főszerepében egy CIA-elemző áll, aki az elnöknek jelent minden nap. A nő vőlegénye egy támadás során halt meg a tengerentúlon, ahol Charlie (Katherine) is jelen volt. A vőlegény amúgy az amerikai elnök fia volt, így Charlie és közte is van kapocs. Az eset egy éve történt, de még mindig nem kapták el a terroristákat, akik a támadást indították. Az első részben rögtön egy megemlékezésre is sor kerül az elhunyt társaik miatt. 

A háttérben mindenféle szál fut, a mellékszereplőket is remekül eltalálták. Mivel nem ismerem a CIA belső rendszerét, így nagyjából mindegy volt, hogy mit és hogyan oldottak meg, de nekem különösen tetszett az első epizód. A főszereplő is szimpatikus, főleg, hogy egy kedvelt színésznőm játssza el Charlie-t. Katherine Heigl sokszor megmutatta már. hogy mennyire tehetséges, így most sem kellett csalódnom benne. Az NBC-nek hatalmas szerencséje volt, hogy sikerült megszerezniük, ugyanis szerintem nélküle nem lett volna ekkora sikere a kezdetekben. 

Az biztos, hogy az első rész során nem volt egy unalmas perc sem, belepörgetnem sem kellett, így ez már egy pozitív dolog, ráadásul maga a történet is nagyon bejött, pedig valahogy sosem tetszettek az effajta alapsztorik. 


Értékelés: 10/9. Mint már említettem, nagyon bejött a történet, a szereplők is nagyon tetszetősek, ráadásul egy unalmas perce sem volt a pilot epizódnak. Remélem a későbbiekben sem lépünk át a ló túloldalára és marad a kicsit izgalmas, kicsit érdekes sztori, amit egy cliffhangerrel zárnak le, mint ebben a részben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...