Grey's Anatomy - Hamarosan rekordot dönt a sorozat

A múlt heti Grace klinika 15. évados berendeléssel eléri a Vészhelyzetet. Legalábbis, ami az epizódok számát illeti. A sorozat 2005-ben indult útnak, ekkor még az E.R. is műsoron volt, hiszen 1994 és 2009 között vetítették azt. A Grey's Anatomy az évadok számát tekintve ezzel eléri a társát, epizódokat nézve pedig jelenleg a 319. résznél tart, míg a volt konkurens széria a 331. epizóddal fejezte be a pályafutását. Ami az ABC csatornát illeti, ezzel az egyik százlóshajója lesz a leghosszabb sorozata, hiszen korábban egy gyártmánya sem érte el ezt a számot. 


Shonda Rhimes, a kitaláló, készítő, producer és mindenes, már korábban elmondta, hogy addig tervezi a történetet, amíg Ellen Pompeo, azaz a főszereplő vállalja a forgatásokat. Mivel a színésznőnek ez a helyzet teljesen kényelmes, így valószínűleg nem lesz akadálya további évadoknak sem.
A siker még mindig töretlen, az egyik legnézettebb sorozata és legbiztosabb pontja a csatornának. A 7 millió körüli nézővel és a folyamatos jó arányokkal nincs mitől tartania a jövőben. 

A 15. évadban szerepet viszont már nem kap sem Jessica Capsaw, azaz Arizona, sem az April-t megformáló Sarah Drew. A hivatalos információk szerint ennyi volt a történetük, ám mindenki tudja, hogy a háttérben a költségek csökkentése áll. Ellen Pompeo így is a legfizetettebb drámaszínésznő, hiszen 15 év hosszú idő és minden évben érkezik egy kis plusz fizetés a számlájára.

Kép forrása: http://tvline.com/

2 megjegyzés:

  1. Szia. A kedvenc sorozatom a Grace Klinika. Szerintem ez az amit az első évad első része óta követek és bár voltak gyengebb reszek valahogy sosem pártoltam el tőle az utobbi resz pedig eleg jol sikerult. Owen vegre apa lett meg ha igy is. Azt sajnalom, hogy April elmegy. Szerettem a karakteret. Tovabbi sok sikert. Puszi Andrea. 😊

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Köszönöm szépen! :)
      Na igen, Owen apaságával nincs gondom, csak túlerőltették, ahogy majd Teddy visszahozását is fogják. Vannak gyengébb részek ez tény, de én is úgy vagyok vele, hogy ettől függetlenül is szeretem a sorozatot. :)

      Törlés

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...