Blake Lively az összes posztját törölte instagramról

Blake Lively és Anna Kendrick tavaly forgatta le közös filmjüket, az A Simple Favor című alkotást. A mozi Darcey Bell azonos című regénye alapján készült thriller. Blake Lively napok óta osztogatott meg fotókat egy papírról, amely kapcsán egy játékra hívta fel követői figyelmét. Az akasztófa minden alkalommal egy betűvel többet mutatott, majd végül az utolsó fotón kirajzolódott a "What happened to Emily?" című szöveg. A mondat a filmbeli karakterére utal, amely a történet során eltűnik, majd az Anna Kendrick által megformált Stephanie indul a keresésére.


A színésznő mára törölte (vagy elrejtette) minden korábbi bejegyzését, illetve profilképét is eltűntette. Természetesen Ms. Kendrick is szolgált egy fotóval a rajongók számára, de ők mégis inkább a betekintőnek örültek jobban, amelyet az ex-Gossip Girl sztár tett közzé.

A premierre azonban még várni kell. A bemutatóra szeptember 14-én kerül sor az USA-ban. Magyar szinkronról egyenlőre nincs hír, de biztos vagyok benne, hogy nem hagyják ki a hazai mozik sem. Blake és Anna is nagy népszerűségnek örvend hazánkban, így akár még idén megnézhetjük a szinkronos verziót.

Az alábbiakban megtekinthetitek Anna Kendrick posztját, a mozi hivatalos plakátját, illetve az előzetest is, amelyet a főszereplő tett közzé.



Blake Lively (@blakelively) által megosztott bejegyzés, 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...