Dog Days - Vanessa Hudgens és Nina Dobrev közös filmje

Vanessa Hudgens több, mint tíz éve kezdte meg karrierjét, amikor megkapta a High School Musical főszerepét. A Disney alkotásból három rész készült, amivel a színésznő bekerült a legnagyobb nevek közé. Azóta több sorozatban és filmben tűnt fel, de zenei karrierjére is nagy hangsúlyt fektetett. 
Nina Dobrev szintén tíz éve van a köztudatban, hiszen a The Vampire Diaries által a legtöbb fiatal ismeri a nevét. A széria meghozta számára a sikert, ami a mai napig töretlen. Az utolsó évadokban már nem láthattuk, hiszen filmes karrierjére akart koncentrálni. Ennek kapcsán forgatta le Vanessa Hudgens-sel karöltve a Dog Days című vígjátékot. Mellettük feltűnik még a sokak által kedvelt Eva Longoria, illetve pár ismeretlenebb arc is, mint Finn Wolfhard vagy épp Adam Pally.


A mozi augusztus 10-én kerül bemutatásra, amihez egy igazán humoros előzetest is kaptunk. Nagyon megtetszett a betekintő, biztos vagyok benne, hogy érdemes lesz megnézni az alkotást. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...