Once Upon a Time - Pénteken jön a dupla részes sorozatzáró

2011-ben indult útnak az ABC csatorna egyik legnagyobb sikere, az Once Upon a Time. A széria első évadát közel 13 millióan követték figyelemmel hétről-hétre. Ez a szám sajnos drasztikusan csökkenni kezdett a harmadik szezonra. Jelenleg a 7. van soron, amelyet már csak alig 2 millión néznek péntekenként. Sajnálom az Egyszer volt, hol nem volt-ot, hiszen egy igazán egyedi és ütős sorozatot ismerhettem meg, de ahogy másokat, úgy engem is zavart a silány minőség.


A 7. évadban ráadásul csak három eredeti karakter kapott helyett, teljesen megújították ugyanis a színészgárdát. Valahol a szezon közepénél le is ragadtam, de a maradék részeket most már le fogom darálni. Sajnálom, hogy végleg véget ér, de véleményem szerint az eredeti széria már tavaly leköszönt.

Elhoztam nektek a két órás fináléhoz tartozó előzetest és hivatalos képeket. Lejjebb megtekinthetitek őket! A két rész erejéig visszatér a Snow és Charming páros, de Swan-t is láthatjuk. Mellettük még sokan mások is feltűnnek a régiek közül. Ha másért nem is, ezért már megéri megnézni!


Forrás: ew.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...