UPFRONTS 2018: CW - Kaszák és berendelések

Ahogy már korábban ígértem, elhoztam nektek az idei upfronts csatornáinak berendeléseit, kaszáit és újoncait. A következő bejegyzésben a CW kerül terítékre, hiszen a többségetek ezt várja legjobban. A sorozatok többségének sorsa már korábban eldőlt, így nem igazán ért minket meglepetés. A műssorrenden változtatva, a csatorna ismét napirendre tette a vasárnapot. Így a Supergirl költözött, és a Charmed reebotjával együtt próbálkoznak valamire jutni a halálsávban. Emellett vannak még szériák, amelyeket áthelyeztek, de nagyobb változtatásokra nem kell számítani.


Berendelve: Arrow, Black Lightning, Dynasty, The Flash, iZombie, Jane The Virgin, The 100, Supernatural, Legends of Tomorrow, Crazy Ex-Girlfriend, Supergirl, Riverdale (Az iZombie, a Jane The Virgin és a Crazy Ex-Girlfriend viszont ezzel együtt kaszasorsra is jutott, hiszen mindhárom az utolsó szezonjára készül.)

Kasza: The Originals (már korábban bejelentették) Life Sentence, Valor, The Originals

Újoncok: Roswell, New Mexico, In The Dark, All American, Legacies (Pilot nélkül rendelték be!)Charmed

Az említett műsorrendi változtatások pedig a következők:

  • Hétfő
    • 20.00: Legends of Tomorrow
    • 21.00: Arrow
  • Kedd
    • 20.00: The Flash
    • 21.00: Black Lightning,
  • Szerda
    • 20.00: Riverdale
    • 21.00: All American
  • Csütörtök
    • 20.00: Supernatural
    • 21.00: Legacies
  • Péntek
    • 20.00: Dynasty
    • 21.00: Crazy Ex-Girlfriend
  • Vasárnap
    • 20.00: Supergirl
    • 21.00: Charmed
Midseason: The 100, iZombie, Roswell, New Mexico, In The Dark, Jane The Virgin 



All American


Szereplők: Daniel Ezra (Undercover), Taye Diggs (Murder In The First), Samantha Logan (666 Park Avenue), Bre-Z, Greta Onieogou, Monet Mazur, Michael Evans, Karimah Westbrook, Cody Christian

Premier: 2018. ősz

Történet: Egy amerikai focista élete alapján, középiskolás amerikai focis játékosról szól, aki egy Los Angeles-i gettóból egy Beverly Hills-i iskolába igazol.Az iskolában szerelembe, és féltékenységbe botlik. 

Esély nálam: 10%? Szinte semmilyen része nem fog meg a leírásnak és az előzetesnek. Majd meglátom mennyi időm lesz pilotokat böngészni.

Legacies


Szereplők: Matt Davis (The Vampire Diaries), Danielle Rose Russell, Quincy Fouse, Kaylee Bryant, Jenny Boyd, Aria Shahghasem

Premier: 2018. ősz


Történet: A spin-offok spin-offja. A The Salvatore School for the Young and Gifted iskola jelenlegi generációjáról fog szólni. A sztoriban találkozhatunk Alaric ikreivel is, és természetesen a főszereplő Klaus Mikaelson lányával. A Legaciesben megtalálható számos természetfeletti lény, ming vámpír, boszorkány, hibrid, vérfarkas és még miegymás. 

Esély nálam: 100%. A pilotba biztosan belenézek. Egy buktatója lehet a dolognak, mégpedig, hogy a The Originals már inkább kicsit a felnőttebb korosztályt célozta meg. A Legacies viszont ismét a tinik világába kalauzol minket, ami talán már nem tart a képernyők előtt. Meglátjuk.

Charmed

Szereplők: Melonie Diaz, Sarah Jeffery (Shades of Blue), Madeleine Mantock (The Tomorrow People), Ellen Tamaki, Ser’Darius Blain, Rupert Evans, Charlie Gillespie
Premier: 2018. ősz
Történet: A Charmed sorozat reebotja, amely két főiskolás lánytestvérről, és édesanyjuk haláláról szól. Természetesen ismét kell egy harmadik boroszkány, így az anyasorozatból ötletet merítve, a mamának volt még egy lánya, akiről a testvérek nem tudtak. Tulajdonképpen a modern Bűbájos boszorkákról van szó.
Esély nálam: 20%. Csak azért nézek bele, hogy írjak róla nektek. Amúgy viszont nagy szívfájdalmam, hogy végül berendelték. Az eredetit így elrontani...
In The Dark
Szereplők: Perry Mattfeld, Brooke Markham, Kathleen York (The Client List), Keston John, Derek Webster

Premier: 2019. midseason

Történet: A sztori egy iszákos, tiszteletlen, vak huszonéves nőről szól, aki belebotlik drogdíler barátja holttestébe. Ezeke után az általa hívott rendőrség közli, hogy nem találják a halottat. Részegsége miatt a zsarukat nem érdekli az eset. A nő úgy dönt, hogy Perec nevű kutyájával a gyilkos nyomába ered.

Esély nálam: 90%. Érdekes sztorit hozott össze a CW. Meglepődtem, mikor olvastam a leírást. Biztosan belenézek, aztán majd döntök, ha a színészek is megfelelő választásnak bizonyultak.

Roswell, New Mexico


Szereplők: Jeanine Mason, Nathan Parsons, Michael Vlamis, Tyler Blackburn (Pretty Little Liars), Karan Oberoi, Heather Hemmens (Hellcats), Michael Trevino (The Vampire Diaries), Trevor St. John (Containment), Lily Cowles

Premier: 2019. midseason

Történet: Melinda Metz Rosewell High-regényei alapján készült sorozat, amely a 15 évvel ezelőtti széria újragondolása. Egy illegális bevándorló lányáról szól, aki apja betegsége miatt tér haza szülővárosába. Visszatérve rájön, hogy gyermekkori szerelme, két testvérével együtt földönkívüli, aki nem evilági képességeit egész életében elrejtette. A lány nehezen őrzi meg tutkát, azonban egy támadást követően rájön, hogy itt nagyon komoly dologról van szó.

Esély nálam: 100%. A Legacies mellett, erre várok a legrégebb óta. A színészek összeválogatása, és a maga a sztori is nagyon CW-s, viszont végre nem egy tinikről szóló sorozatot készítettek. Nagyon-nagyon várós!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...