KLIPPREMIER: Charlie Puth - The Way I Am

Charlie Puth új videóval lepte meg rajongóit. Az énekes holnap indul harmadik turnéjára, amely előtt még egy utolsó kisfilmet leforgatott a közönség számára. A The Way I Am című dalhoz készült klip tegnap került fel a legnagyobb videómegosztó portálra. Az újdonságot már több, mint egymillióan megtekintettek, tehát sikernek könyvelhető el.


A dal a Voicenotes című nagylemez egyik slágere, amely május 11-én került a boltok polcaira. A korongról korábban már napvilágot látott két másik szám is, az Attention és a How Long.


A Voicenotes Tour holnap veszi kezdetét a kanadai Torontoban. A koncertsorozatnak összesen 43 állomása lesz, amely során az énekes Észak-Amerika mellett Ázsiába is ellátogat. Az utolsó fellépés november 21-én, Japánban lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...