Őszi sorozatpremierek

Ahogy a múltkor a filmeket, úgy most a sorozatokat vesszük kalap alá. Biztosan érdekel titeket, hogy a kedvenc szériátok mikor startol el ősszel. Ahogy már megszokhattuk, már szeptemberben lesznek premierek, de októberben lesz dömping ezzel kapcsolatban. A sort sokak nagy kedvence kezdi meg. De vajon melyik csatorna döntött a korai kezdés mellett?


Szeptember 9-én debütál a Shameless 9. szezonja, amelyre közel egy évig kellett várni. A sorozatban továbbra is feltűnnek a főszereplők, de Jessica Szohr - akit sokan megkedveltek tavaly - szintén jelen lesz a folytatásban. 12-én érkezik az American Horror Story, amely már a pályafutása nyolcadik évébe kezd hamarosan. 24-én egy újoncot köszönhetünk, hiszen ekkor debütál a Manifest, amelynek főszerepében az Once Upon a Time Josh Dallas-a áll. Még aznap érkezik a komédiák királya, a The Big Bang Theory, majd rögtön utána a spin-off, Young Sheldon premierezik. Az újonnan Emmyre jelölt This Is Us másnap mutatkozik be, egy napon az NCIS-sel, a The Gifted-del, illetve az újonc New Amsterdam-mal.
26-án érkezik a Chicago Med 4. szezonja, illetve a Mom és a S.W.A.T. is. A hónapot a MacGyver, a The Simpsons és a Family Guy hármasa zárja.

Októberben már a CW is visszatér, de előtte még bemutatkozik a Seal Team és a Criminal Minds. Ők 3-án folytatódnak, másnap a Superstore 4. évadát, illetve a Will & Grace 10. szezonját láthatjuk. 5-én egy újonc, az Into the dark mutatkozik be a közönségnek.
A CW sorozatai 9-én startolnak el. Ekkor folytatódik ugyanis a The Flash és a Black Lightning. A másnap érkezik Riverdale-t egy újonc, méghozzá az All American követi. A Supernatural 11-én a 14. évadát kezdi meg, majd pénteken érkezik a Dynasty és a Crazy ex-Girlfriend. Utóbbinak ez lesz a sorozatzáró szezonja, jövőre már nem tér vissza a képernyőkre. 
Korábban már említettük, hogy a csatorna ismét beveti a vasárnapját, amelyre egy régi és egy új szériát is berakott. A Supergirl és a Charmed párosa akár ütős is lehet, de félek, meg fog bukni ez a koncepció. Az Arrow csak 15-én tér vissza, míg a Legends of Tomorrow-ra 22-ig várni kell. A The Originals spin-offja pedig október végén, azaz 25-én premierezik. A Legacies nagy reménység a csatorna számára. Kérdés, hogy lesz-e még nézője a spin-off spin-offjának? 

Nem csak a CW szériáira szorulunk októberben. Ekkor érkezik a Blindspot 4. évada, illetve a Midnight Texas folytatása, amely már önmagában is meglepő, hiszen bár a nézettsége nem volt valami acéloz, mégis kértek az újabb évadból, ráadásul már nem midseasonban vetítik. 

Valamikor novemberben az Outlander is visszatér, ám egyelőre nincsen pontos dátum ezt illetően. Nincs még időpontja a The Good Doctor-nak, a Grace klinikának, a Modern Family-nek, és még számos ABC-s szériának. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...