Jana Kramer meglepte rajongóit

Jana Kramer, aki korábban a Tuti gimi egyik szerepét tudhatta magáénak, meglepte rajongóit. Tudni kell a színésznőről, hogy a tévé mellett, zenei téren is tevékenykedik. Számos nagysikerű country dalt készített el az évek során, ezekért pedig több díjra is jelölték.

2014-ben ismerkedett meg Mike Caussin futball sztárral. Eljegyezték egymást, majd összeházasodtak. Később kiderült, a férfi bántotta Jana-t, drog- és alkoholproblémái miatt. A színésznő egy darabig tűrte, majd közölte vele, hogy vagy rehabra vonul, vagy elválik tőle. 2016-ban gyermekük született Jolie Rae Caussin néven, aki azóta már elmúlt két éves. Jana elmondta, hogy nem akarja elválasztani az apjától, de amíg nem gyógyul meg, addig nem engedi a közelébe. 


2016. nyarán Mike kijött a rehabról, majd kapcsolatukat megpróbálták helyreállítani. Ez sikerült is nekik, hiszen 2017-ben megújították esküvői fogadalmukat. A minap pedig azt is bejelentették, hogy érkezik a következő kisbaba. Jana sokat tűrt, és példamutató, hogy megpróbált mindent helyrehozni, hiszen erről szól a házasság. A kicsit novemberre várják, amelyet egy videóban jelentettek be.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...