Supergirl - Két karakter is távozik a sorozatból

A Supergirl 3. évada nemrég ért véget a CW-n. A sorozat minősége jelentősen csökkent, legalábbis az én szememben biztos. A 3. szezon második felét már szinte egyáltalán nem élveztem, arról nem is beszélve, hogy az utolsó epizód mennyire gyatra volt. Emellett két karaktert is kiírtak a sorozatból, egy pedig csak visszatérő szereplőként lesz jelen a folytatásban. Mi ez, ha nem káosz?


Nagyon megörültem, mikor az évad elején megláttam Chris Wood nevét visszatérő karakterként. Mon-El egy szerethető, őrült személy volt, ebben az évadban túl komollyá és unalmassá tették. Hiába néz ki valaki jól, ha nem tudnak vele mit kezdeni. Sajnáltam, hogy idáig jutott, de azt még jobban, hogy vissza se fog térni. Vele együtt távozni kényszerül Samantha, azaz Odette Annabelle is. 

A szezon elején felvezették, hogy mi vár ránk idén. Az Uralkodónő számos problémát okozott hőseinknek, alig bírták legyűrni, majd az évadzáróban nagyjából két perc alatt kiiktatták. Kara visszament az időben, és megoldott mindent. Túl gyors, és túl lezáratlan lett ez az egész szál. Ahhoz képest, hogy Reign mekkora gonosz volt, szinte bárki képes lett volna csapdába zárni.


Ezek mellett még kettő nagyon gyenge húzásuk volt a harmadik évad során. Az egyik, Kara anyjának és a bolygója lakosainak visszahozatala. Miért nem maradhattak halottak? Mi értelme volt ennek? Főként úgy, hogy már vissza is tértek az Argo-ra, jelenlegi lakhelyükre. Supergirl-t a szülei halála motiválta, amiatt volt erős és harcos. Így tulajdonképpen semmi oka segíteni másokon. Persze, már a Föld az otthona, ergo meg akarja védeni az embereket, de így tulajdonképpen két évnyi tette a semmibe veszett.

Ott van még nekünk Winn. A srác hatalmas arc, mindig hozta a formáját, de a komolyság sem hiányzott belőle. Ennek ellenére döntöttek úgy, hogy csak visszatérő karakterként láthatjuk a későbbiekben. Miért is? Mert mellette alig van értékelhető színész a gárdában? Melissa például ebben az évadban vajmi keveset tett le az asztalra, nem is beszélve a nővéréről, a már említett Mon-El-ről és még sorolhatnám. Sajnálom, hogy egy ilyen erős karaktertől kell megválnunk, mert nagyon kétlem, hogy túl gyakran láthatnánk a képernyőn.

Értékelés: 10/5. A sztori sajnos gyenge volt. A halott karakterek visszahozatala, majd ismét eltűntetése. Három viszonylag erős színészt kiírni, vagy épp visszatérőre redukálni szintén hatalmas hiba. Ha az évad elejét kellett volna értékelnem, akkor sokkal előkelőbb értékelést kapott volna, viszont a szezon végére annyira aláásta magát a Supergirl, hogy az is kérdéses, maradok-e a továbbiakban?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...