Szeptemberben érkezik Blake Lively és Anna Kendrick közös filmje

Miután Blake Lively hatalmas meglepetésre mindent törölt instagramjáról, már mindenki sejtette, hogy itt valami premier van a láthatáron. Miután visszaállított mindent a helyére, megérkezett az első előzetes az A Simple Favor című filmhez, amelyben Anna Kendrick-kel közösen készítettek el.

Az Egy ksi szívesség nevezetű misztikus thrillert Paul Feig készítette, aki korábban a Női szervek-et, a Koszorúslányok-at, illetve az A Kém-et is rendezte. A film egy nő eltűnése köré épül. A sztoriban Emily (Blake Lively) karakterének veszik nyoma, a nyomozás pedig olyan titkokat rejt, amelyek a legjobb barátnője számára is tartalmaz új információkat. Stephanie (Anna Kendrick) rajong, de egyben irigyli is Emilyt, hiszen utóbbinak szinte tökéletes élete van, legalábbis a külvilág számára.


A két színésznő alkotásának premierje szeptember 14-re esik. A magyar premierdátumról nincs hír, de az biztos, hogy idehaza is láthatja Blake és Anna filmjét a közönség.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...