Íme CW őszi szezonjának premierdátumai

Végre megkaptuk a CW őszi szezonjának premierdátumait. A The Flash kezdi meg a sort a Black Lightning előtt, majd másnap érkezik a Riverdale, illetve az All American pilotja. Őket a Supernatural 14(!!) évada követi. A halálzónába került a Dynasty és a Crazy Ex-Girlfriend. Utóbbinak ez lesz az utolsó szezonja.


Ahogy már korábban említettem, és biztosan olvastátok is, a csatorna ismét vetít vasárnap. Hatalmas meglepetésre a Supergirl, illetve a Charmed reebotja került erre a napra. Az, hogy ez most jó, vagy rossz döntés, egyelőre nem tudni. Az biztos, hogy vagy nagy sikere lesz, vagy rövid időn belül elvetik ezt a hétvégi premierdolgot. A Supergirl 1,5-1,6 millió körül teljesített a hétfői napon, így talán van arra esély, hogy nem fuccsol be az ötlet már az első héten.

Hétfőre került az Arrow, amelybe főszereplőként tér vissza Colton Haynes. Ezután egy hétig premier nélkül maradunk és csak 22-én folytatódik a Legends of Tomorrow. Az őszi szezon utolsó újonca zárja a sort. a Legacies pilotját 25-én nézhetjük meg először.

A CW őszi szezonja tehát a következőképp alakul:

10.09. The Flash S5, Black Lightning S2
10.10. Riverdale S3, All American S1
10.11. Supernatural S14
10.12. Dynasty S2, Crazy Ex-Girlfriend S4
10.14. Supergirl S4, Charmed S1
10.15. Arrow S7
10.22. Legends of Tomorrow S4
10.25. Legacies S1

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...