2015-ben befejeződő sorozatok

Minden évben vannak fájdalmas kaszák, akár újoncokról van szó, akár évek óta futó szériákról. Sajnos idén több olyan sorozat is van, ami már régóta a képernyőn van, de sajnos az utolsó évaduk következik. A továbbiakban az idén véget érő sorozatok listáját olvashatjátok, illetve, hogy mikor fejeződnek be. A lista nem teljes, hiszen még csak év eleje van és sok-sok széria van veszélyben.


Vásott szülők, alias Parenthood
Utolsó epizód: január 29.
A sorozat 2010 óta fut Amerikában és összesen 6 évadot élt meg. A héten adták le a 100. epizódját, ami hatalmas mérföldkő egy sorozat életében.


A Mentalista, alias The Mentalist
Utolsó epizód: február 18.
A Mentalista 2008-ban indult útnak és sajnos 7 évad után búcsúzik a rajongóktól.


Két pasi - meg egy kicsi, alias Two and A Half Men
Utolsó epizód: február 19.
Egy olyan sorozatról van szó, ami már 2003 óta fut és összesen 12 évadot élt meg. A nézettsége mindig nagyon magas volt, de idén sajnos ennek ellenére is lehúzzák a rolót.


Glee - Sztárok leszünk, alias Glee
Utolsó epizód: Dupla résszel március 20-án fejeződik be.
Sokatok fogja sajnálni szerintem a Lea Michele főszereplésével készült sorozatot, ami még 2009-ben indult útnak. Sajnos már az ötödik évad sem hozta a megszokott számokat, így egy kegyelemévaddal befejezik a sorozatot idén tavasszal.


Elveszett lány, alias Lost Girl
Utolsó epizód: 2015. tavasz
Egyenlőre nincs információ a pontos dátumról, amikor az utolsó rész lemegy, de annyi biztos, hogy idén befejeződik az Elveszett lány kalandja.


Éghasadás, alias Falling Skies
Utolsó epizód: 2015. nyár
A Falling Skies 2011-ben került a tévék képernyőire és a sikerek miatt további évadokat kapott, összesen ötöt. Idén nyáron viszont lemegy az utolsó tíz rész és ezzel befejeződik a sorozat.

8 megjegyzés:

  1. A mentalista kaszát kapott vagy csak befejezik a sorozatot?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A hivatalos kiírás szerint törölve, így szerintem kaszálták, de majd még utánanézek.

      Törlés
    2. Mondjuk szerintem már nem is nagyon tudnák tovább húzni a dolgokat.

      Törlés
    3. Én csak néha-néha néztem bele, mert nem nagyon függtek össze a részek szerencsére, legalábbis nem tűnt fel. :D

      Törlés
  2. Volt egy alap szál, amire építették az egész sorozatot, ez volt Red Jones, ő ölte meg Patrick családját, és szinte minden részben volt rá utalás.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, megint okosabb lettem....amúgy mindegy, mert a pasit nagyon bírtam a szerepében! :D

      Törlés
  3. Szerencsére, egyenlőre csak egy kedvenc sorozatom szerepel ezen a listán. A Glee-nek már akkor "vége lett" amikor a megszokott, régi szereplől eltűntek a sorozatból, azonban még sem emiatt veszített a nézettségéből. Cory halálával a Glee-nek befelegzett. Egy olyan embert veszített el mindenki, aki elég nagy "húzója" volt a sorozatnak. Emiatt pedig nem csodálom, hogy a 6.évaddal vége is.
    A cikkhez pedig hozzáfűzném, hogy lehetne olyat is írni, hogy melyek azok a sorozatok amelyeknek már rég vége kellene lennie, de még mindig mennek. Tudnék rá mondani egy-két példát :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, ez remek ötlet. Meg is valósítom hamarosan! :)

      Törlés

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...