Eurovízió 2015 - Az első elődöntőbe került Magyarország

Nem csak nálunk van nagy készülődés az idei Eurovízióra, hanem a többi országban is, hiszen hétfőn dőlt el, hogy ki melyik elődöntőben vesz részt. Nagy szerencsénk van, hiszen az első nap kerülünk sorra, ráadásul a második adagban kaptunk helyet, ami nagy előny, mert az előadások után lehet csak szavazni, így kevesebb az esély, hogy megfeledkeznek rólunk. Még egy pozitívum, a finnek és a románok is velünk lesznek kedden, így nagy eséllyel kapunk tőlük nagy mennyiségű pontot. 
Az elődöntőre a jegyeket holnap kezdik el árulni, de mivel a döntőre is húsz perc alatt elfogyott az összes, így nem hiszem, hogy napokat kéne várni, ha valaki szeretne eljutni a versenyre az osztrák fővárosba. A továbbiakban az országok listáját olvashatjátok elődöntőkre bontva. Figyelem(!) ez nem a hivatalos sorrend, az csak március környékén lesz meg.

Első elődöntő
A műsor első felében szereplő országok:
Görögország

Macedónia
Észtország
Hollandia
Moldova
Finnország
Belgium
Örményország

A műsor második felében szereplő országok:
Szerbia
Dánia
Fehéroroszország
Románia
Oroszország
Albánia
Grúzia

MAGYARORSZÁG


Második elődöntő
A műsor első felében szereplő országok:
Norvégia

Írország
Csehország
Litvánia
San Marino
Málta
Portugália
Montenegró

A műsor második felében szereplő országok:
Svájc

Azerbajdzsán
Szlovénia
Lettország
Lengyelország
Izland
Izrael
Ciprus
Svédország


Ezen felül arra is fény derült, hogy az automatikusan bekerült országok (Ausztria, Spanyolország, Németország, Nagy-Britannia, Olaszország és Franciaország) melyik elődöntőbe szavaz. A lista szerint kedden a spanyolok, az osztrákok és a franciák voksolnak, míg csütörtökön a németek, az olaszok és a britek. 

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szorítok Macedóniának és Fehéroroszországnak, ők az eddigi kedvenceim. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú...én még nem hallgattam dalokat, mert még nem nagyon voltak, de akkor majd ezekbe belekukkantok, hogy milyenek! :)

      Törlés

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...