Emma Watson-ból hercegnő lesz

Nemrég olvastam, hogy a mi kis Hermionenk kapta meg Belle szerepét A szépség és a szörnyeteg legújabb filmadaptációjában. A brit színésznő a több, mint 30 milliós lájkkal rendelkező facebook profilján jelentette be a hírt a rajongóknak. 

"Végre elmondhatom nektek... Én fogom játszani Belle-t a Disney által készített, élőszereplős A szépség és a szörnyetegben. Gyermekkorom egyik nagyon fontos része volt ez a mese és majdhogynem szürreális az, hogy én táncolhatok majd a Légy a vendégünkre és elénekelhetem az Őrá vártunk rég című dalt a filmben. A hatéves énem a fellegekben jár. Itt az idő, hogy vegyek néhány énekleckét. Alig várom, hogy lássam a végeredményt!"

A filmet a Hajnalhasadás rendezője Bill Condon fogja elkészíteni. Belle szerepére többek között Kristen Stewart is jelentkezett, de helyette Emma Watson nyerte el a lehetőséget. A többi főszereplőről egyenlőre nincs még hír. 

Emma legújabb szerepe amúgy nagyon sok rajongót megihletett, hiszen rengeteg fanart készült el, ahol a színésznő már Belle szerepébe bújt.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...