Az CW összes őszi sorozata új évadot kapott

Azt hiszem rengetegen meglepődtek a tegnapi bejelentésen, miszerint az összes őszi sorozata új évadot kapott a csatornának. Az én állam személy szerint leesett, mikor megláttam a dolgot, hiszen nem egy széria volt olyan helyzetben, hogy már várta, hogy mikor kap kaszát, ehelyett, még a Reign és a Jane the Virgin is kapott még egy esélyt. 

A csatorna elnöke ezt nyilatkozta: Ezek a sorozatok segítettek meghatározni a CW mai arculatát. Otthont adunk intelligens, provokatív, minőségi sorozatoknak, elsősorban a felnőtt közönséget becélozva” 

Azt nem tudom, hogy a Supernatural-ból, de főleg a The Vampire Diaries-ből mit hoznak még ki a csatornánál, de az biztos, hogy egy évig még velünk maradnak.

Íme a berendelt sorozatok listája és az évadok száma:

Supernatural 11. évad
The Vampire Diaries 7. évad
Reign 3. évad
The Flash 2. évad
Arrow 4. évad
Jane The Virgin 2. évad
The 100 3. évad
The Originals 3. évad

Ezek után a Hart Of Dixie, a Beauty and The Beast, az iZombie és a The Messengers felkötheti a gatyáját, hiszen nem tudni, hogy mennyi esélyük lesz a túlélésre. A két újonc márciusban, illetve áprilisban debütál, kedden, illetve pénteken. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...