Készül a Jöttünk, láttunk, visszamennénk harmadik része

A film a franciák Indul a bakterháza, aminek immáron a harmadik része készül elGodefroy de Montmirailt és Jacques Foches, azaz "Zsák fos" története szerintem senki számára nem ismeretlen. Én legalább harmincszor néztem végig a két őrölt kalandjait, de nem biztos, hogy pozitívan állok hozzá egy újabb részhez. Az a helyzet, hogy a második epizód óta rengeteg idő telt el és nem lesz már ugyanaz az egész, még ha a főszereplők meg is maradnak.
Jean Reno a franciák egyik legnagyobb tehetsége, de Christian Clavier sem ismeretlen az emberek számára. 

"A harmadik történet ott folytatódik, ahol a második félbeszakadt: a nagy francia forradalom idején. Ami azt jelenti, hogy végre a nézők is megtudhatják, mi sült ki végül Jacques 'Foche' és üke, a szörnyű inkvizítor Jacquouillet találkozásából." - írja a starity.

A folytatásban Marie-Anne Chazel, azaz Ginette is feltűnik, de a legtöbb főszereplő is jelen lesz az új filmben. A franciák 2016. januárjában szeretnének sort keríteni a premierre. 

1 megjegyzés:

  1. Szerintem nagy durranás lesz:::::::::::::::::::::) épp itt volt az ideje!

    VálaszTörlés

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...