Mi vár ránk 2015-ben?

Már a tavalyi évben is összesítettem nektek, hogy mi várható 2014-ben. Az idei összefoglaló is hasonló lesz, próbálok minden területre kitérni, ha valamit nem írtam bele, írjátok meg kommentben és akkor utólag beleszerkesztem. Lássuk, hogy mi vár ránk idén!

Filmek terén sok-sok újdonság kerül a mozikba, de lesz pár folytatás is, illetve a Disney sem hagy minket film nélkül. Január 9-től látható a Selma című film, aminek főszereplője Oprah Winfrey, így egy nagyon jó kis alkotásra számíthatunk. Februárban érkezik a várva várt A Szürke Ötven Árnyalatának első része, szerencsére a hazai premierre nem kell várni, hiszen egy időben lesz az amerikaival. A The Last Five Years szintén egy februári lesz, aminek Anna Kendrick a főszereplője. Még ebben a hónapban érkezik a The Duff című film, aminek Bella Throne és Robbie Amell a főszereplője. Márciusban A Beavatott második részét tekinthetjük meg a mozikban, a premierre 20-án kerül sor. A Furious 7 Paul Walker utolsó filmje, ami április elején kerül a mozik képernyőjére. Az Age of Adaline Blake Lively egyik legújabb alkotása, amit még a terhessége előtt forgattak le. A film szintén áprilisba kerül levetítésre, ahogy a The Longest Ride is, aminek Britt Robertson lesz a főszereplője.


Májusban érkezik a Tökéletes hang folytatása, amire már évek óta várunk, illetve a Bosszúállók újabb epizódja. Szintén májusban érkezik a Tomorrowland, aminek Britt Robertson a főszereplője. A júniusi premierek között lesz a Jurassic World is, de csak a hónap közepén jelenik meg. Szeptemberben érkezhet az Útvesztő folytatása, de ez még nem hivatalos, hiszen nemrég jelentették be, hogy készítik a filmet. Novemberben érkezik az Éhezők viadalának befejező epizódja Jennifer lawrence, Josh Hutcherson és Liam Hemsworth főszereplésével.

Mint említettem a Disney sem hagy minket cserben. Év elején érkezik a Hamupipőke újabb változata, majd a Minionok saját filmje is megjelenik a nyáron. A premier július 9-én lesz. Szeptember 25-én jön a Hotel Transylvania második része, ahol Adam Sandler és Selena Gomez lesznek a szinkronhangok, ahogy az már az első részben is volt.


Ebben az évben tehát Anna Kendrick és Britt Robertson lehet a főszereplője a moziknak, persze csak a Szürke Ötven Árnyalata és az Éhezők Viadala, no meg a Lázadó után. Már alig várjuk a filmeket. Én személy szerint többször is megyek majd moziba, mert annyi film megtetszett, hogy muszáj őket a premieren látnom.

A sorozatok terén nem lesz számottevő változás, sok újdonság sem lesz, legalábbis, ami felkeltette az érdeklődésemet, olyan nem. Egy újonc tuti, hogy nézős lesz, ez az Eye Candy, de az iZombie-ba is belekukkantok majd. A Hart of Dixie-nek sajnos befellegzett, ha nem is hivatalosan, de a maradék tíz rész után valószínűleg véget ér a sorozat, ahogy a The Vampire Diaries sem biztos, hogy folytatódik, maximum egy félévadot kaphat még, de többet nem jósolok neki. A nagy túlélő, a Beauty and the beast is visszatér a féléves szünetről. Az idei évet a Pretty Little Liars és a Switched at birth kezdi meg, majd jön a The Fosters, a The Vampire Diaries, a The 100, a Grace klinika és még sokan mások. A Glee-nek szintén az utolsó évada, ami februárban ér véget. Nyáron érkezik a Teen Wolf 5. évada.


A zene terén is sok lesz az album, de sok még nincs megerősítve. Akik biztosan érkeznek új lemezzel: Fall Out Boy (január), Fifty Harmony (január), Rita Ora (január), Madonna (március), Nightwish (március). A továbbiaknak pedig nincs dátumuk: Britney Spears, Christina Aguilera, 50 Cent, Coldplay, Demi Lovato, Ellie Goulding, Gwen Stefani, Iggy Azalea, Inna, Kelly Clarkson, Little Mix, Muse, Red Hot Chilli Peppers, Victoria Justice és Selena Gomez, akinek bár semmi nincs megerősítve, nagy valószínűséggel lemeze lesz az év valamelyik részében.

2 megjegyzés:

  1. Hannibal 3. évad tavasszal *.*
    Grimm, The Walking Dead évadfolytatások :D:D
    The Walking Dead Spinoffmegilyenek:D:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A sorozatokra nem tértem ki nagyon, mert lesz egy külön cikk, hogy melyik és mikor folytatódik. :)

      Törlés

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...