A Passed és Dallos Bogi volt a külföldiek kedvence

Az első adásban tíz versenyző lépett a színpadra, amiből hatan jutottak a középdöntőbe. A tíz színpadra lépő tízből a külföldiek szerint a Passed és Dallos Bogi dala volt a legjobb. Természetesen mindegyikben találtak problémát, de úgy gondolják, hogy velük van esélyünk megnyerni a versenyt. Szerintük a Passed előadásában lehetne több tánc, illetve az énekesnő hangján is lenne mit javítani. A legtöbb kommentelő szerint ezzel a két dologgal volt probléma az együttes előadásában, de amúgy nagyon jó dalnak tartják. 
Míg a Passed egy, addig Bogi kettő nagyobb eurovíziós oldal szavazását nyerte meg. Egy spanyol lány szerint ő lenne a tökéletes választás számunkra a bécsi döntőbe. Többen is megjegyzeték, hogy mind a dal, mind az ének tökéletes, de a kettő nem passzol egymáshoz. Sokak szerint ez a tökéletes Eurovíziós dal, míg többek szerint Boginak kéne megnyerni az egész versenyt. 
A külföldiek még azt is megjegyezték, hogy Szakács Gergő igazságtalanul esett ki, őt sajnálták a legjobban. 

Nos, mindezt egy adás után tudhattuk meg, még vissza van 20 előadás, de kétség sincs, hogy Bogi és a Passed a döntőbe fog kerülni. Kíváncsi leszek, hogy kik és milyen előadással rukkolnak majd még elő és persze, hogy a határon túliaknak mennyire jönnek be a dalok, hiszen szerintem ők a fontosak, mivel mi nem szavazhatunk saját dalra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...