Revorina Awards 2014 - A nyertesek

Már tavaly előtt is nagy sikere volt az oldalon a Revorina Awardsnak, így arra gondoltam, hogy nem ártana egy újabb "díjátadó". Ezen a szavazáson is rengeteg voks érkezett a résztvevőkre és látszik, hogy jól válogattam össze a csapatokat, hiszen majdnem mindenhol az utolsó pillanatban dőlt el, hogy ki lesz a nyertes, ráadásul nem volt olyan kategórián belüli versenyző, akire ne érkezett volna szavazat. Nagyon köszönöm nektek a sok-sok támogatást. A továbbiakban a nyertesek nevét olvashatjátok!

Az év énekesnője: Hilary Duff - 30%

Az év énekese: Justin Timberlake - 29%

Az év színésznője: Jennifer Lawrence - 34%

Az év színésze: Josh Hutcherson - 34%

Az év bandája: One Republic - 43%

Az év dala: Taylor Swift: Shake It Off - 46%

Az év videója: Demi Lovato: Let it go - 41%

Az év filmje: The Maze Runner - 29%

Az év legjobb újonca: The Flash - 51%

Az év sorozata: The Vampire Diaries - 47%

Az év sztárja: Shailene Woodley és Lucy Hale - 31-31%


Ez lenne az eredmény. Néhol sikerült meglepnetek, de összességében nem csalódtam. Hilary és Ariana elég sokáig küzdöttek a legjobb énekesnője díjért, majdnem végig Ms. Grande vezetett, de végül Hilary került ki győztesen. A férfiaknál James Arthur volt végig a vezető, majd Justin Timberlake az utolsó pillanatban átvette a vezetést. Az év színésznője szavazáson végig a nyertes, Jennifer vezetett, míg a férfiaknál Ansel Elgort volt az esélyes, de Josh legyőzte őt. Aztán jött a meglepetés, ugyanis nem gondoltam volna, hogy a nagy hírű One Direction nem győztesen jön ki, bár sokáig vezetett, az One Republic jobbnak bizonyult. Az év dala és az év videója díjáért versenyzett Selena, de végül az előbbiben Taylor legyőzte, míg az utóbbiban barátnője, Demi győzedelmeskedett. A legnagyobb harc az év filmjéért volt, harcban volt a Csillagainkban a hiba, a The Maze Runner és a Mockingjay is, de a legnagyobb verseny az első kettő között zajlott, majd egy hajszállal győzte csak le az Útvesztő Shailene és Ansel közös filmjét. A sorozatoknál nem volt meglepetés, a The Flash elhúzott és nyert is, de a The Vampire Diaries sem talált legyőzőre. Az viszont meglepő volt, hogy ennyien szavaztatok a Chasing life-ra, ami végül második lett a legjobb újonc címárt folytatott harcban. Az év sztárja pedig kettő hölgy lett, hiszen holtverseny alakult ki. Nem is tudtam eldönteni, hogy Shailene, Lucy vagy Jennifer Lawrence fog nyerni, mert folyton változott az állás, majd végül így alakult.


Köszönöm, hogy velem tartottatok és a sok-sok szavazatért is hálás vagyok. Remélem, hogy idén is rendezhetünk díjátadót és még nagyobb sikere lesz!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...