Érkezik a Riverdale spin-off?

A hatalmas sikernek örvendő CW-s széria, a Riverdale is kaphat egy spin-off sorozatot a jövő évben. Még a második szezon indulása előtt - ami mellesleg kétszer annyi nézőt hozott, mint a tavaszi finálé - jelentették be, hogy nagy esély van egy esetleges misztikus kistestvérre. 


Nyáron már több helyen is említették, hogy előfordulhat, hogy behozzák a Riverdale-be a természetfölötti aspektust. Mivel itt egy képregény-adaptációról van szó, így nem meglepő, hogy ezzel is megpróbálkoznak a készítők. Ami viszont meglepő lehet sokak számára, hogy nem is akárki tűnhet fel ebben a spin-offban. Egy szuperhősös vonalról beszélünk, aminek főszereplője Sabrina Spellman lehet, akit idehaza sokan a Sabrina, a tini boszorkány-ból ismerhetnek. 

A csatorna már elkezdte fejleszteni a Riverdale spin-offját, amelynek címe a jelen állás szerint, The Chilling Adventures of Sabrina lenne. A pilotszkriptet berendelték, így jövő év elején leforgathatják az első epizódot. Ha minden jól megy, akkor júniusban pedig megkaphatja a sorozatberendelést is. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...