Szívek Szállodája - Magyarországra érkezik a 8. évad

Miután már mindenki lemondott arról, hogy valaha is folytatódjon a sztori, a Netflix úgy döntött, elkészíti a 8. évadot a Gilmore-lányok életéből. Amerikában tavaly jelent meg a négy évszakos szezon, amit eddig mindenki csak felirattal tudott megtekinteni idehaza. Ennek azonban vége, hiszen a Pro Video Film & Distribution Kft. bejelentette, Magyarországra hozza a szinkronos verziót. November 29-én ráadásul nem a tévékben, hanem rögtön DVD formátumban lehet majd élvezni a végső lezárását a szériának.


Annyi változás viszont történt, hogy a szinkronhangok többsége bár megmaradt, vannak akik távozni kényszerültek, vagy épp nem vállalták be a négy részes évadot. A Gilmore-lányok szikronja továbbra is Pápai Erika és Bogdányi Titanilla, ám Emilyt már Földi Teri helyett Tímár Éva szólaltatja meg. Rajta kívül Taylor és Paris kapott új magyar hangot. Előbbi Láng József helyett Harsányi Gábort, utónni pedig Simonyi Piroska helyett Kisfalvi Krisztinát. 

Erre mondom azt, hogy talán ennyi még elviselhető, hiszen a főszereplők megmaradtak. Ettől függetlenül kár, hogy nem sikerült ismét összehozni a régi gárdát, hogy valóban meglegyen az a nosztalgiaérzet, amire már régóta vártam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...