Feed - Troian Bellisario ismét megmutatta tehetségét

A mai fiataloknak mondanom sem kell, hogy ki az a Troian Bellisario, azt meg végképp, hogy a mellette szintén főszerepet alakító Tom Feltont honnan ismerhetjük. A két színész tavaly forgatta le a Feed című alkotást, amelynek története Troian fejéből pattant ki. Köszönhető ez korábbi betegségének is, amiről korábban már sokat megsélt tévének, újságnak vagy akár rádiónak is.


A Feed című sztori egy ikerpárról szól, aminek az egyik tagja egy autóbalesetben meghal. Ekkor Olivia teljes letargiába esik és próbálja nem elfogadni, hogy a testvére halott. Először a tanulásba temetkezik és be akarja hozni a lemaradását, mindeközben nem eszik semmit és borzasztóan lefogy. Mi rajongók tudjuk, hogy a színésznő valóban anorexiával küzdött és a mai napig fenn áll ez a betegsége, de látni a képernyőn, hogy ezt élhette át, borzalmas volt. Nem bosszúból nem evett ám Olivia sem. Történik ugyanis, hogy a fejében - és persze a képernyőn - Matt adja alá a lovat, hogy hagyja meg neki a finom falatokat, tanulj így, tanulj úgy. A végén már olyan szinten befolyásolja a tetteit, hogy a szülei egy intézetbe iratják, ahol segíthetnek rajta.


A történet egyes részeit túlzásnak éreztem, de rá kellett jönnöm, hogy ez a valóság. Tényleg vannak emberek, akiket így befolyásol a tudatalattijuk és egész életükön át szenvednek, hiszen nem mindenkinek nyújtanak segítő kezet a családtagok ilyen esetben. Ahogy azt Oliviánál láttuk, ő nem összeomlott testvére elvesztésén, hiszen az agya máshogy próbálta feldolgozni a traumát, méghozzá úgy, hogy elhiteti vele: Matt még mindig él. 

Ami a színészeket illeti, semmi panasz nem lehet rájuk. Persze főként Troian-re és Tom-ra volt kiélezve a kamera, de ők viszont tökéletesen hozták a kissé őrült karaktereket. Nagy erőssége volt a filmnek, hogy Tom belekerült, hiszen az ex-PLL színésznő nem biztos, hogy hozott volna akkora nézettséget, mint így kettesben sikerült nekik. Pontos adatok nincsenek, hiszen moziban nem mutatták be, de tanulságos filmnek lehet tekinteni, ami talán néhány tinit átsegít a nehéz napokon. Talán páran még ebből okulva orvoshoz is fordulnak, ha hasonlót élnek át.

Értékelés: 10/9. Nem egy happy endes sztori, úgyhogy semmi hasonlóra ne számítsatok. De mindenkinek ajánlom megnézésre, hiszen másfél óra nem a világ vége, mégis sokat tanulhat belőle az ember. Ne feledjétek! Nem csak magatokon tudtok segíteni, hanem másoknak is jobb kezet tudtok nyújtani a nehéz időkben!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...