Klippremier: Taylor Swift - …Ready For It?

Ismét egy durvább és misztikusabb klippel jelentekezett az énekesnő a megszokottnál. Taylor nagyban dolgozik a Reputation nagylemezének marketingjén, hiszen november 10-én érkezik az album. Ehhez kapcsolódóan több tucat rajongóval találkozott a hetek alatt és lepte meg őket saját otthonában. 


Ms. Swift a Look What You Made Me Do című alkotás után ma hajnalban egy újabb kisfilmmel jelentkezett a VEVO csatornáján. Ismét egy kicsit keményebb oldaláról mutatta meg magát a képkockákon. A rengeteg utómunkálattól fűszerezett videóban most csak egyedül szerepel, még egy táncost sem lehet felfedezni benne.

Úgy vélem, ez a dal és klip jóval gyengébb elődjénél, de még így is azt mondhatom, hogy nagyon várom az új korongot. Valamit nagyon tud, ha még mindig száz milliós nézettségeket hoz össze pár hét alatt, annak ellenére, hogy csak a negatív visszhangot hallja az ember.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...