8+1 dolog, amit nem tudtál a Szívek szállodájáról

Már tíz éve, hogy véget ért a sorozat, ám a rajongók azóta is többször végignézték a Gilmore-lányok történetét. Tavaly megjelent a folytatás is, ami négy epizódon keresztül mutatta be a szereplők életét 10 évvel a befejezést követően. Viszont a mai napig sok dolgot nem vettek észre a fanok, vagy épp nem is tudtak róla. Most összegyűjtöttem nektem 8+1 dolgot, ami esetleg érdekes lehet a szériával kapcsolatban.


1. Alexis Bledel utálja a kávét. A színésznő a forgatáson végig kólát ivott, hogy ez senkinek se tűnjön fel.

2. Mi köze a Pretty Little Liarsnek a Szívek szállodájához? Senki sem vette észre? Pedig ugyanazon a helyszínen forgatták mind a kettőt. A díszlet megmaradt, így 2010-ben itt kezdték el készíteni a Csinos kis hazugok történetét. Pedig mennyire egyértelmű volt! A templom önmagában is árulkodó.


3. Alexis Bledelnek ez volt élete első szerepe. Eltekintve pár színházi előadást, sosem forgatott még a Szívek szállodája előtt. Az első szezon során Lauren Graham segített neki, hogy mikor és hova kell állnia és beszélnie.

4. Logan története valós személyen alapul. A Huntzberger családot a new yorki Sulzbergerekről mintázták.

5. A leghosszabb forgatókönyv. Míg a legtöbb sorozat epizódónként 40-50 oldalas forgatókönyvekből áll, addig a Szívek szállodájában 75-80 lapos forgatókönyvvel dolgozzak. Sokszor kellett jeleneteket is újravenni, mert majdnem kicsúsztak a műsoridőből.

6. Alexis Bledel spanyol anyanyelvű. Így érdekes volt a jelenet, amikor a nagyszülei otthonában dolgozó egyik alkalmazottal kellett ezen a nyelven úgy beszélnie, hogy azt nem ismeri.

7. A Parist alakító Liza Weil eredetileg Rory karakterére pályázott, ám mivel azt nem kapta meg, megírták neki Paris történetét. Nagy benyomást tehetett a készítőkre!

8. Luke eredetileg csak mellékszereplő lett volna, mint a kávézó tulajdonosa. Ám ez már az első epizód alkalmával megdőlni látszott, hiszen nagy volt a kémia közte és a Loreleit alakító Lauren Graham között.


8+1: Vanessa Marano, akit a Switched at birth című sorozatból ismerhetünk, feltűnt a sorozat utolsó évadában. Bizony ám! Emlékeztek már Aprilre? Luke 12 éves lánya, aki csak úgy a semmiből tűnt fel. Micsoda átalakuláson ment át a színésznő! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...