Megérkezett a legújabb előzetes a Szabadság ötven árnyalatához

2015-ben indult útnak a Szürke ötven árnyalata című film körüli őrület. Bár nagy sikertől elmaradt, még így is leforgatták mind a három könyvhöz a részeket. A trilógia első epizódja pénzügyileg nagyot tarolt, ám a kritikusok szemében elbukott, így nem is csoda, ha a második rész már merőben kevesebb nézőt vonzott a mozikba. Kérdés már csak az, hogy megérte-e leforgatni a befejezést? A válasz valószínűleg igen lesz, főként az írónőnek, E.L.James-nek, aki ezáltal több millió dollárra tett szert.


A trilógia zárásában a főszereplőink összeházasodnak, nászútra mennek, de persze egy dolog továbbra is beárnyékolja a szerelmüket. Visszatér Jack Hyde, aki majd Anna elrablásával kavar bele a történetbe.
Bár a könyben kevés szerepet kapott, ehhez képest az előzetesben nem csak pár másodpercig tűnt fel az Arielle Kebbel által megformált építész, Gia Matteo. Lehet, hogy el fognak térni a könyvben leírtaktól vele kapcsán, vagy csak így akartak a nézőkre hatni?
Persze lesznek még egyéb érdekesnek mondható momentumok, de mivel az előzetesben nem kaptak helyet, így nem lövöm le a poént attól, aki esetleg valamilyen oknál fogva nem olvasta a könyvet, de a filmeket megnézi. Van ilyen ember?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...