Dalpremier: Katherine McNamara - Glass Slipper

A "Contest" mozifilm kapcsán Katherine McNamara (Shadowhunters) már bemutatkozott, mint énekesnő, ám idén augusztusig nem jelent meg tőle újdonság. Az Ember című száma kicsit sem volt fülbemászó első hallgatásra, de azóta megkedveltem, így nem hagyhattam ki, hogy írjak egy bejegyzést a Glass Slipperről. Az alkotás ráadásul nem sima kislemezként jelenik meg, hanem jótékonysági célja van. Katherine a Girl Up nevű alapítvány számára ajánlja a bevételek 100%-át. 


"Remélem a dal ösztönzi az embereket, hogy higgyenek az álmaikban. Az élet kemény és néha a legvadabb kívánságaink távolinak tűnnek, szinte elérhetetlennek. Hinni kell abban, hogy az álmaink valóra válhatnak. A Glass Slipper inspiráció, hogy teljes életet élhessünk és megvalósíthassuk az álmainkat."


Az újdonság minden plattformra felkerült november 3-án, ám csak december 31-ig érhető el. Az alkotás elkészítésében közreműködött Lindsey Lee és Derek Cannavo is. 

A színésznőről még többet megtudhattok az alábbi linken: http://rawpages.com/2017/08/katherine-mcnamara-interview/

2 megjegyzés:

  1. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen jó hangja van Katnek. Nagyon ügyes. Tetszik ^^.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is...nem a megszokott, de mégis tetszetős. Kellemes hallgatni. :)

      Törlés

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...