Filmajánló #1

Az az igazság, hogy rengeteg filmet nézek meg, főleg romantikus és kisebb költségvetésűeket. Ezekről nem igazán van mit írni, de szívesen ajánlanék nektek is párat. Ismeritek az ízlésemet, tudjátok, hogyha valami tetszik nekem, akkor azzal általában egyet értetek vagy nem. Ebben a cikksorozatban filmeket fogok röviden bemutatni, hogy miért tetszett, kik a szereplők és persze, hogy miért ajánlanám. Nem térnék ki a történetre nagyon, illetve mindezeket röviden teszem meg, így egy-egy részbe 3-4 film is belekerül majd.


Láthatatlan jel - 2010

A film egy drámai alkotás, aminek Jessica Alba a főszereplője. Az elején kicsit elvontnak találtam, de a végére érthetővé vált. Az biztos, hogy évekkel ezelőtt nem értettem volna semmit sem belőle, így nem ajánlom a tizenéves fiataloknak. A számunkra is ismert fiatal színésznő, Bailee Madison alakítja a fiatal Monát, akinek az apja mentálisan beteg lesz, ezért a lány lemond minden jó dologról, hogy az apja meggyógyuljon. A dráma mellett szerelem is szövődik közte és az egyik iskolai tanárral, így egy igazán kellemes filmet élvezhet végig a néző, aki rászánja magát, hogy a másfél órás mozit megnézze.

White Bird in Blizzard - 2014

Most mondhatnám azt, hogy egy rettenetes filmet láttam, mégis csak Shailene Woodley egyik alkotásáról van szó, akit mindennél jobban szeretek. Igazából nem volt semmi baj a filmmel, csak szimplán nem szólt semmiről. Oké, elvesztette az anyját, szomorú, pasizik, sőt, még meztelenkedik is az alkotásban, de amúgy túl nagy jelentősége nem volt a mozinak. Egynek jó volt, többször nem tervezem, hogy megnézem, de gondoltam írók róla, hátha valaki nem tudja eldönteni, hogy megnézze-e, így talán segítettem neki egy kicsit. Aki viszont szereti a színésznőt, annak kötelező film.

Csodakutya New Yorkban - 2010

A filmet a minap néztem meg a tévében, ami nálam már nagy szó mostanság, hiszen maximum a Forma 1 miatt vagyok hajlandó bekapcsolni. A Csodakutya New Yorkban egy nagyon kellemes családi mozi, aminek főszerepében természetesen egy eb áll. Egy fiú és a családja elköltöznek a Nagy Almába, viszont a kutyust ne vihetik az új szálláshelyükre, így egy barátnál köt ki, ahonnan megszökik és mintegy 2000 kilómétert utazva megkeresi a gazdáját. Tudom, hogy az egész történet nem nagy szám, igazából semmi érdekes nincs benne, de nekem már csak az állat miatt is jó volt megnéznem. Ha éppen van másfél órátok és nincs mit tennetek, csak néznétek egy állatos filmet, akkor tudom ajánlani. A vége sem szomorú, szóval ez miatt sem kell aggódnotok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...